Google Play Music umí nyní lépe posílat hudbu do hodinek

1

Schopnost přehrávat hudbu skrze připojené chytré hodinky získala aplikace Google Play Music už loni. Až nyní ale začíná být prakticky využitelná. Nový update totiž dovolí snadno spravovat skladby, které chcete mít pouze v hodinkách. Pokud tak máte ještě bezdrátová sluchátka, obejdete se při poslechu hudby bez telefonu.

Google uvolnil novou aplikaci svého přehrávače Play Music s číslem 6.0. Hlavní pozornost se soustředila především na to, že je nyní možné přehrávat vybrané playlisty zdarma. Tedy v USA a výměnou za porci reklamy. Společně s vylepšením hlavní aplikace, ale přichází i update do nadstavby pro Android Wear.

Co je nového? Kromě běžného vylepšování chyb, lehce změněného designu a prostředí aplikace je to hlavně možnost efektivně si určit, které sklady se mají synchronizovat s hodinkami. To už sice bylo možné dříve, ale velmi komplikovaným způsobem, který spíše připomínal hackerský útok. Nyní stačí v nastavení zaškrtnout volbu Download to Android Wear a pak pod položkou Manage Wear Downloads určit, které skladby (playlisty, alba) se mají objevit i v hodinkách. Zároveň u toho vidíte, kolik místa v nich ještě zbývá.

Správa hudby je nyní jednoduchá.

TIP! Pokud máte hodinky s Wi-Fi, pak zkuste vypnout Bluetooth a přenést hudbu přes rychlejší technologii. Časová úspora je v takovém případě výrazná.

K čemu je něco takového dobré? Jak se telefony neustále zvětšují, nebývá vždy pohodlné je nosit s sebou – typicky při sportu. Před běháním nebo cvičením v posilovně si tak můžete snadno poslat hudbu do hodinek, ty pak spojit s Bluetooth sluchátky a telefon nechat ve skříňce nebo doma. Využitelnost zařízení s Android Wear je tak zase o kousek vyšší.

Stáhnout Hudba Google Play

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: reddit.com

Diskuze ke článku
Mato
Vylepšenia sa ale netýkajú neschopnosti zobrazovať diakritiku na Androide 5. Aleš Brichta má stále polovicu mena čínskymi znakmi. Dobrá práca google.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze