S Google Now vám už letadlo neuletí: přináší nové funkce

Google nedávno aktualizoval službu Google Now, kterou všichni známe z Androidu Jelly Bean potažmo KitKat. Kromě klasických oprav bugů a vylepšení nabízí zajímavou novou funkci, týkající se letištních karet, které vám nyní nabídnou větší množství, navíc přizpůsobitelných, informací.

Google Now si doposud sice uměl z vašich emailů vzít potřebné informace o vašem letu a zobrazit například čas odletu a nejrychlejší cestu na letiště ve formě karty v Google Now, nyní však přichází užitečné vylepšení. Kartu si totiž můžete upravit, což se bude hodit, protože nabízí nové funkce. Sami můžete zadat odkud a jak chcete na letiště vyrazit a jak moc dopředu tam chcete být.

Google Now po aktualizaci

Google Now pak díky svým Mapám spočítá dobu přepravy podle jejího způsobu, případně podle stavu dopravy, pokud zvolíte cestu autem. Pak vám již jen sdělí, v kolik máte na letiště vyrazit. Už byste tak měli stihnout všechny budoucí lety. Podobná vylepšení vždycky vidíme rádi, zvlášť co se týče Google Now, které již od svého představení disponovalo velkým potenciálem.

Zdroje: androidcommunity.com, plus.google.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze