Google našel chybu, aktualizace na Android Wear 2.0 se odkládá

8

Dlouho očekávaná aktualizace chytrých hodinek se systémem Android Wear se značně vleče. Ačkoliv vše vypadalo již velmi nadějně, vše přibrzdil samotný Google, který oznámil odložení aktualizací z důvodu objevení chyby.

Android Wear 2.0
Android Wear 2.0 – obchod Google Play

Nový operační systém Android Wear 2.0 je našlapaný novinkami, které však takřka nikdo nemůže využívat. Systém měl být dle původních plánů hotový již na podzim loňského roku. Tehdy však Google vydání posunul na únor. V únoru vypadalo vše stále dobře, s aktualizací se počítalo. Představily se nové modely od LG a včera jsme vás informovali, že aktualizace dorazila na tři okrajové modely chytrých hodinek. Většina majitelů ale na aktualizaci nadále čeká a dle posledního vyjádření od Googlu, se ještě čekání o nějaký ten čas protáhne.

TIP! Android Wear 2.0 je tu. Jaké modely se dočkají aktualizace?

Začali jsme aktualizovat modely Fossil Q Founder, Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10 a Tag Heuer Connected na Android Wear 2.0. Pro další zařízení je aktualizace v současné době odložena z důvodu nalezení chyby v závěrečné fázi testování. Zbývající zařízení budou aktualizována, jakmile se podaří problém vyřešit.

Ve vyjádření Google není příliš konkrétní, co se týče problému ani termínu, kdy se aktualizace opět spustí. Na druhou stranu je dobře, že došlo k pozastavení, pakliže se jedná o klíčovou chybu, která by mohla uživatelům znepříjemnit používání chytrých hodinek. Závěrem si můžete připomenout, jaké hodinky se Androidu Wear 2.0 dočkají.

Přehled chytrých hodinek, které využijí Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 Developer Preview

Zdroje: 9to5google.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Řezňýk
Klasika od Google. Prakticky nic netestují a rovnou to hodí mezi lidi, však být pořád v betě je teďka in.
Jirka.S
A jak to vypadá s uvedením nových LG watch sport a style, které už wear 2 mají v Evropě ?
Jerry
Já tušil proč jít do Samsung Gear S3.... Použitelníé hodinky s Android Wear budou až ty s Wear tak 2.2 což tipuju tak za rok....
Hodinkar
Mel bych dotaz, na hodinkach mi nekolikrat naskocila nabidka aktualizace, ja to dal nainstalovat a uplne na konci mi to napsalo ze to nepodporuje jazyk. Nevite co s tim?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze