Google představil Android 4.1 a Nexus 7 tablet - sledovali jsme on-line

11

Dnes večer v 18:30 začíná úvodní keynote konference Google I/O, na které Google mimo jiné představí Android 4.1 Jelly Bean a zřejmě i nový Nexus tablet a další novinky. Opět vám přinášíme textový a obrazový on-line přenos, který si v tuto dobu nezapomeňte zapnout.

Konference Google I/O je klíčovou událostí pro tohoto softwarového giganta. Každoročně na ní představuje důležité novinky a letos tomu nebude jinak. Na to, co vše lze z mobilní oblasti čekat, jsme se podívali v našem dnešním článku. Těšit se tak můžeme na Android 4.1 Jelly Bean, novinky ohledně tabletu a možná i další oznámení.

Google

Níže naleznete on-line přenos z události, který pro vás opět připravujeme. Keynote a náš on-line přenos startuje v 18:30 našeho času, kdy se nezapomeňte vrátit do tohoto článku.

Diskuze ke článku
Peter Kováč
Podla mna je to trochu dost vylepsena verzia ICS. Ale urcite si ho upgradujem alebo si kupi google nexus 7
Karel B
Hadas
Reaguji na výzvu redakce :-) Stream super, moc chválím. Více informací než u konkurence. Srozumitelné, přehledné... Tablet se mi opravdu líbí. Jsem zvědav na finální cenu u nás. Dál jsem zvědav, kolik současných zařízení dostane Android JB... No a to PC je opravdu podle prvních snímků zajímavé.
Michal S.
Ne- malá závist účastníkům... :P

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze