Google Glass mají nové modely: jak na módní přehlídce

1

Očividně se Google nespokojil se současným pokrytím poptávky na různé druhy brýlí a rozšiřuje svojí nabídku jak barev, tak i obrouček. Ty by měly zaujmout širší množství lidí a motivovat je k tomu, aby si Google Glass pořídili. Z kooperace s Diane Von Furstenberg vzniklo několik nových modelů Google Glass, které nepostrádají nápaditý design a barvy.

Google se podíval na nabídku svých brýlí Google Glass a nejspíše si řekl, že je potřeba zaujmout více skupin lidí, a tak se spojil s módní návrhářkou Diane Von Furstenberg a připravil několik nových modelů, které jdou od konzervativní černé, přes růžovou, až po extravagantně zabarvená sklíčka. Celkově by mělo na trh přijít 5 obrouček a 8 slunečních brýlí.

Nové brýle od DVF.

Co se hardwaru Glass týče, nic se nezměnilo a pod pokličkou najdete to stejné, co u ostatních modelů. Bohužel, značka DVF nepřijde levně a za jeden pár brýlí dáte 1 620 dolarů, v přepočtu tedy kolem 32 400 Kč. Google se tím snaží dostat Glass do podvědomí dalších značek, a údajně bychom se měli také dočkat spolupráce se společnostmi Luxxotica, Ray-Ban a Oakley. Tím chce Google zajistit, že každý si najde svůj oblíbený styl a bude si moci vybrat ze široké nabídky různých vzhledů.

Zdroje: techcrunch.com, theverge.com, plus.google.com, net-a-porter.com

Diskuze ke článku
pedro
Daleko vystiznejsi nazev by byl Stalking glass by Google. Doufam, ze se tahle kravovina neujme a zmizi v propadlisti dejin.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze