Google Asistent vám bude více nápomocný, nabídne denní přehled

2
Google Asistent vám bude více nápomocný, nabídne denní přehled
  • Asistent od Googlu se bude nově snažit být ještě více užitečný
  • Nabídne praktický denní přehled
  • Uvidíte své události, klíčové upomínky či vyřízené objednávky

Virtuální pomocník Google Asistent se snaží být lepším a uživatelům více nápomocným. Nově se Google pochlubil zajímavým denním přehledem, do kterého se dostanete stiskem nové ikonky v pravém horním rohu po spuštění aplikace. Tento způsob platí pro operační systém Android, v případě iOS by měl přehled naběhnout okamžitě. Pokud si vizuální přehled dne aktivujete, bude vás zásobovat klíčovými událostmi.

V prvé řadě tak může jít o nadcházející schůzky, které vás v daný den čekají. Vše může být provázáno s kalendářem a navigací, která zohlední i to, jaká je dopravní situace a kdybyste měli vyrazit. Nechybí ani případné odlety či automatická kontrola, zda se váš letecký spoj nezdrží. Níže se v seznamu může zobrazit například aktuální kurzovní lístek či vaše internetové nákupy. Tato část dokáže být provázána s e-mailem a aktuálně zobrazit, zda již máte objednávku vyřízenou.

Seznamem můžete dále rolovat a například zjistit, komu jste chtěli zavolat. Nechybí ani vámi často používané aplikace, které Asistent připomene na základě času, kdy je nejčastěji využíváte. Denní virtuální přehled bude fungovat na všech zařízeních s Androidem a iOS a ve všech jazycích, které Asistent podporuje.

Diskuze ke článku
Liker
Je to sranda sa s ňou rozprávať. Škoda, že nepodporuje ešte naše jazyky ale dá sa aspoň na tom učiť anglicky.
Rostislav
Já ho vypnul a teď nevím jak ho zase zapnout. Galaxy s9+.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze