Chrome 69 pro Android a iOS má nový vzhled a podporu výřezů v displeji

6
Chrome 69 pro Android a iOS má nový vzhled a podporu výřezů v displeji
Fotografie: Google
  • Aktualizace Chrome 69 pro mobilní zařízení přináší Material Design
  • Konečně se také dočkáme podpory výřezů v displeji

Dnes začal Google uvolňovat aktualizaci pro mobilní Chrome. Tato verze nově mimo jiné přináší Material Design. Možná důležitější je ale podpora výřezů v displeji. Nově tak tvůrci webových aplikací mohou nastavit, za jakých podmínek se jejich stránky rozšíří i do horní vyříznuté části displeje. Už bylo načase vzhledem k tomu, že „notche“ tu jsou s námi už něco málo přes rok.

Chrome

Stáhnout Chrome

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Dev
Notche.... Kravina, která je vlastně dílem ne zrovna zdatných konstruktérů a oni se pro to budou ještě upravovat aplikace. Nebude dlouho trvat, výřez zmizí a všechno to plácání se okolo příjde vniveč. Raději by se konečně mohli v googlu rozhoupat a třeba do takového youtube pro android přidat dlouho slibovaný tmavý režim. Raději se zabývají nočníkama.
Pepa Pepa
Pepa Pepa
U youtube bych u normální verze ocenil PIP...
Jab
Já si vždy u dalšího telefonu s notchem představím mladíka s předkusem, jemuž se všichni smějí a holky o něj ani pohledem nezavadí. Pak vyroste v designéra mobilů a za trest vymyslí podle svého vzhledového handicapu notch, jež si stejní lidé, kteří jej šikanovali, pochvalují pro onu náramnou eleganci.

Budiž mu to přáno. Podle mě je notch stále hnus. Ekvivalent předkusu mezi mobily.
FantomasMan
FantomasMan
Ako dostanem tú úvodnú obrazovku pri otvorení novej karty v Chrome 69? Lebo ja mám Chrome 69 pod Google riadkom nedávno otvorené karty. Ako si ta mám nakonfigurovať 5 icon tak ako je na obrázku Calendar, Mapy, disk atď... Vie mi niekto poradiť ako nato ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze