Getty Images nabídne 360stupňový obsah pro Oculus Rift

Americká fotografická společnost Getty Images, která dodává fotografie pro podniky a spotřebitele s grafickým zaměřením, včera oznámila, že svůj 360stupňový multimediální obsah poskytne pro brýle virtuální reality Oculus Rift, a tak umožní uživatelům více možností, jak využít virtuální realitu.

Brýle Oculus Rift pro virtuální realitu byly ve své finální verzi představeny před několika málo dny a zástupci společnosti oznámili spolupráci s Microsoftem a jeho herní konzolí Xbox One a také produkci vlastního herního ovladače Oculus Touch. Tedy budoucnost těchto brýlí se značně přiblížila a společnost Getty Images chce být součástí a podílet se tak na budoucnosti virtuální reality.

TIP: Brýle Oculus Rift pro virtuální realitu představeny ve finální verzi

Getty Images for Oculus Rift

Firma proto vytvořila sbírku „360 View by Getty Images“ pro Oculus Rift, která bude mimo různých exotických míst po celém světě, obsahovat i snímky zachycující důležité okamžiky a to jak z nedávné doby, tak i z minulosti. Uživatel si tak bude moci vychutnat například filmový festival v Cannes 2014 nebo FIFA World Cup. Getty Images tak drží krok s moderní dobou a rozšiřuje možnosti Oculus Rift.

Getty Images for Oculus Rift

Sbírku budou moci využít i uživatelé Samsung Gear VR, ovšem pouze se dvěma modely, Samsungem Galaxy S6 a Galaxy Note 4.

Zdroje: thenextweb.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze