Game of Phones: parodie pře mezi Applem a Samsungem

3

Souboje mezi Applem a Samsungem jsou v posledních několika letech na denním pořádku. Soudní pře a hádky však neprobíhají jen napříč společnostmi, ale i mezi uživateli, na internetu či na diskuzních fórech. Právě internetové fórum inspirovalo studenty z Košic, kteří vytvořili parodii s názvem Game of Phones.

Jak již z názvu vyplývá, krátký studentský film je inspirovaný populárním seriálem Game of Thrones, který si zamilovali diváci po celém světě. Game of Phones však není o magii, intrikách či bitvě mezi lidmi a bílými chodci.

Game of Phones představuje souboj mezi Applem a Samsungem, tedy ve filmovém podání jde o Šamšun a Fapple. V parodii lze nalézt i narážky na aféru Bendgate, tedy ohnuté iPhony či ukradené patenty a koncepty. Samotný film je pak opatřen i anglickými titulky a vystupují v něm jak Češi, tak i Slováci. Game of Phones rozhodně sází na originální koncept, vtipné scény a dialogy.

Zdroje: semyk3.deviantart.com

Diskuze ke článku
Lubos
Viděl jsem už asi skoro před týdnem, skvělý fakt jsem se bavil.
Michal
No nevím, čekal sem něco opravdu vtipného, tohle bylo spíš trapné.
Daleko lepší byla kdysi reklama tuším na Lumii 1020 kde se začli na nějaké svatbě/párty prát uživatelé Androidu a Apple. To mělo tehdy vtip, řemeslné zpracování a td.
Johny
To je ubohe to uráží ubohost samu o sobě... aspoň nejsme mi apple

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze