Galaxy Z Fold6 a Z Flip6 jsou zpočátku nejvýhodnější. Jak ušetřit přes 10 tisíc?

Galaxy Z Fold6 a Z Flip6 jsou zpočátku nejvýhodnější. Jak ušetřit přes 10 tisíc?
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nálož novinek od Samsungu je tady. Nový Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Galaxy Watch7, zcela nové Watch Ultra i kompletně přepracovaná sluchátka Buds3 a Buds3 Pro už v Česku předobjednáte. Právě v rámci předprodeje jsou absolutně nejvýhodnější – u Mobil Pohotovosti na nich ušetříte i přes 10 000 Kč. Jak na to? To si prozradíme na následujících řádcích.

Z Fold6 a Z Flip6 jsou nejvýhodnější v prvních dnech

Nový Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6 se jednoznačně zařazují na vrchol žebříčku nejlepších skládacích telefonů současnosti. Samsung se na jejich příchod pořádně připravil a letos si přichystal opravdu bohatou předobjednávkovou nabídku. Nejvýhodnější všechny novinky pořídíte u Mobil Pohotovosti, kde na nich ušetříte přes 10 tisíc a využít můžete i několik slev navíc. Například Galaxy Z Flip6 vás díky tomu vyjde už za 622 Kč x 26 měsíců.

Bonusy, které získáte u Mobil Pohotovosti:

  • Zařadíte se do soutěže o #33vyher Samsung (ZDE)
  • Výkupní bonus až 7 000 Kč
  • Sleva 2 500 Kč za recenzi na mp.cz
  • Samsung Care+ na rok zdarma v hodnotě 3 200 Kč
  • Sleva 12 % pro studenty
  • Sleva až 15 % při nákupu více zařízení Samsung
  • Sleva 50 % na příslušenství Samsung

Galaxy Watch Ultra jsou ultimátní hodinky

Velmi výhodné jsou v rámci předobjednávek i Galaxy Watch7 a také zcela nové Galaxy Watch Ultra, nejpokročilejší a nejodolnější chytré hodinky z dílny Samsungu s náloží nových funkcí. Na mp.cz je pořídíte o 3 500 Kč výhodněji, získáte 1 500 Kč za napsání recenze, můžete využít slevu pro studenty i 15% slevu při nákupu více zařízení Samsung. Galaxy Watch7 vás tak vyjdou už od 163 Kč x 26 měsíců.

Samsung Galaxy Watch Ultra

Galaxy Buds3 můžete mít zdarma

Poslední novinkou jsou Galaxy Buds3 a Buds3 Pro. U nové generace svých sluchátek Samsung kompletně přepracoval design a napěchoval je AI funkcemi. Na mp.cz získáte po jejich koupi slevu až 800 Kč za napsání recenze a opět můžete využít i slevu pro studenty a 15% slevu za nákup více zařízení. A zde jeden tip – pokud si Buds3 pořídíte spolu s novým Galaxy Z Fold6, získáte sluchátka zcela zdarma a ještě i nižší cenu telefonu.