Fripito od českých tvůrců vyhrálo účast na CES 2015

Český fotograficko-cestovatelský průvodce Fripito se v soutěži APPNation VI probojoval až do finále na veletrhu CES 2015, kde se bude prezentovat nejen porotě, ale také široké veřejnosti a investorům. Aplikace nabízí ke stažení průvodce k vybraným světovým destinacím s užitečnými informacemi a radami.

V soutěži APPNation VI uspěli i čeští tvůrci. Aplikace Fripito se objeví na veletrhu CES 2015 v Las Vegas v sekci Startup Garage. Aplikace se umístila mezi TOP 50 finalistů a dostane šanci se prezentovat přímo na konferenci 5. a 6. ledna. Jedná se o jedinou českou aplikaci, která do finálového kola postoupila a dostala tak možnost se představit nejen porotě, ale i partnerům a investorům.

Fripito je fotograficko-cestovatelský průvodce od Jana Březiny, což je český novinář, fotograf a cestovatel. Stáhnete ji zdarma pro iOS i Android a obsahuje různé druhy průvodců pro řadu světových destinací. Ke každému místu si můžete vybrat z několika průvodců a cena se bude odvíjet podle vybraného obsahu. Tím mohou být fotografie s GPS daty, fotografické tipy nebo třeba offline mapy. Cena jednotlivých průvodců se pohybuje mezi čtyřmi a šestnácti dolary. Stáhnout ji můžete zdarma na Google Play nebo AppStore.

Stáhnout Fripito

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze