FreeBox: prvotřídní driftování a další skvělé hry zdarma

1

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnešní díl nás vezme na závodní okruh, na kterém rozvíříme prach a ponoříme se do driftování. S další hrou se zase usadíme na vysoké budově a popadneme do ruky pušku. Nakonec si ukážeme spoustu způsobů jak zemřít a staneme se sběratelem ptáků. A sladkostí.

Pakliže jste přežili minulý FreeBox, myslím tedy spíš pátek 13., tak vás vítám u dalšího dílu, který nebude hororový, post-apokalyptický ani nijaký jiný děsivý. Ale nebudu vám lhát. Umírat dnes budeme dosyta. V první hře jen v případě, že nezvládneme zatáčku, což se snad nestane. Ve druhé hře se na smrt podíváme z druhé stránky, protože budeme nájemným zabijákem. Ve hře od Ketchapp nás rozmáčkne bedna a také si ukážeme tisíc způsobů, jak se nechat zabít. Tak směle do toho.

FreeBox #77 – CarX Drift, Sniper Assassin, 1000 ways to die, Run Bird Run

CarX Drift Racing

Kvalitních závodních her není nikdy dost. Tato ale není úplně klasická. Zaměřuje se na driftování, přesto se snažíte především o rychlou jízdu, protože pro získání medaile potřebujete být v cíli co nejdříve. Na druhou stranu ale chcete vydělat i nějaké ty zlaťáky, abyste si mohli kupovat nová auta a upravovat ta stávající. Co by to bylo za driftovací hru, kdybyste si v ní nemohli auto poladit. Dokonce můžete změnit i barvu kouře od pneumatik.

A peníze budete vydělávat právě driftováním. Čím delší drift v jednom kuse, tím větší odměna. A nesmíte u toho nabourat, jinak o body přijdete. Nejlepší tedy bude, když pojedete čistou jízdu a zpomalíte se jen občasným skluzem v zatáčkách. Samozřejmě nesmíte vyletět z tratě, jako se to stávalo v jednom kuse mně. Hra má navíc překvapivě hezkou grafiku a zaujala mě i chytlavá hudba.

Stáhnout CarX Drift Racing

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill

Na otázky tu není čas. Toto je váš cíl, zde máte zbraň a ať je vše hotovo. Ve hře Sniper Assassin se vždy dostanete na nějaké místo s krásným výhledem, zobrazíte si popis svého cíle a pak už je to vše jen o vaší mušce a trpělivosti. Někdy budete hledat cíl schovaný mezi civilisty, jindy budete likvidovat gang nebo trpělivě čekat na utíkajícího lupiče. Rozhodně ale nejste svatoušek a zabíjíte pro peníze.

Hezká práce to není, ale důležité je, zda vás hra bude bavit. A pokud vám trochu krve nevadí, tak si ji můžete užít. A to i díky tomu, že má velmi slušnou grafiku. Na konci každé mise vás také čeká působivý zpomalený záběr na letící kulku. Samozřejmě nechybí kupování nových pušek a jejich následné vylepšování. S tím je provázaný i systém kontraktů. Ve městě si vybíráte zakázky, na které potřebujete různé vybavení.

Stáhnout Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

1000 ways to die in a circle

Vraždy v kruhu je sice zajímavý seriál, ale pravděpodobně vám neukáže tolik způsobů, jak v kruhu skutečně zemřít. Pro to budete muset využít něčeho jiného. A to konkrétně hry 1000 ways to die in a circle. Nepočítal jsem to, ale nepředpokládám, že těch způsobů bude skutečně tisíc. Ovšem mě zaujalo, jak se hra neustále mění. Je sice bez konce – nemůžete zde proběhnout cílovou páskou a konec je vždy po vaší smrti.

Ale průběh se mění. A to velmi často, občas nečekaně a také velmi smrtelně. Jste stále v kruhu, ale může se změnit směr, ovšem také gravitace nebo kompletní styl hraní. Během toho sbíráte bodíky, za které si budete odemykat nové potvůrky. Zároveň si můžete vylepšovat svou zahradu, kde se všichni vaši svěřenci budou pohybovat a vydělávat vám herní měnu, za kterou si budete moci zahradu vylepšovat nebo i kupovat nové postavy.

Stáhnout 1000 ways to die in a circle

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Run Bird Run

Nakonec se zase jednou vracíme ke hře od vydavatelského domu Ketchapp. A opět jsou v hlavní roli ptáčci. Půjde jim o dvě věci. Jednak to bude jejich holý život… a také bonbóny. Podržením na pravé nebo levé straně displeje ovládáte pohyb ptáčka, který bohužel neumí létat. To ale není podstatné. Podstatné je, že vám na hlavu padají bedny, kterým se musíte vyhýbat, jinak hra končí a z ptáčka zbyde jen hromádka peří.

Kromě beden ale padají také zmiňované bonbóny. Ty určitě chcete sbírat, protože si za ně následně budete moci odemknout nové ptactvo. A nemusíte být zrovna ornitologem, abyste zatoužili po jiné postavě než základním červeném okřídlenci. Za sladkou herní měnu si můžete odemknout také nová prostředí, ale to už bude trochu dražší. Zdarma můžete hrát v klasické prosluněné nebo zimní přírodě.

Stáhnout Run Bird Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
David
Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill jsem hrál dlouho, po nějakém čase je ale strašně zdlouhavé vydělávat finance na extrémně drahé pušky, bez kterých Vás nepustí do některých misí. A asi chyba jen u mě, občas se mi vůbec neukázal cíl, koho mám odstranit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze