FreeBox: ovládněte svět a další skvělé hry zdarma

Po krátké pauze kvůli MWC pokračujeme s dalším dílem FreeBoxu, kde nás jako tradičně čeká čtveřice zajímavých her zdarma. Nejprve se staneme profesionálním hackerem, abychom si zazávodili ve futuristických vznášedlech. Ohromným překvapením bude povedená strategie. Nakonec se uklidníme ničením věcí a zatloukáním hřebíků.

FreeBox #175 – skvělé hry zdarma

Cut and Hack

Dnes zase jednou začneme tuzemskou tvorbou. Tuto hru má na svědomí české studio About Fun (aktuálně Warfriends). Nemá nic společného s titulem Cut the Rope, protože vaším cílem bude prolamovat bezpečnostní kódy. Ty vypadají jako geometrické tvary, které musíte rozdělit na dva díly dle předem vyznačené cesty. Ve dvou různých módech pak prověříte nejen svou přesnost, ale také rychlost.

Cut and Hack

Stáhnout Cut and Hack

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Rival Gears Racing

Tato netradiční závodní arkáda vás vezme do ulic budoucnosti. Ovládáte závodní kluzák, který vypadá – ruku na srdce – fantasticky. Hra přitom s jednoduchým systémem přejíždění mezi několika trasami dělá zázraky a skvěle funguje v multiplayeru, kdy se budete předhánět s ostatními hráči. Nechybí ani všechny ty serepetičky okolo, jako je vylepšování aut nebo dokonce kupování nových.

Rival Gears Racing

Stáhnout Rival Gears Racing

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

The Battle of Polytopia

Na telefonech jsem vždy postrádal zajímavou strategii. To už však neplatí. V této se ujmete jednoho národa a pokusíte se s ním vyšplhat na vrchol. A to jak pomocí ekonomiky, technologie, tak především vojenské síly. V tomto světě vyhrává ten nejsilnější a nejproradnější. Navíc si můžete zahrát multiplayer proti vašim přátelům na jednom zařízení.

The Battle of Polytopia

Stáhnout The Battle of Polytopia

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Nail It

Kdo by nechtěl trávit hodiny času u skvělé strategie, může zkusit třeba zatloukat hřebíky. Nebo rozbíjet vázy. Ne vážně, v této hře stačí mlátit do displeje, čímž zároveň mlátíte kladivem do… věcí. Znám lidi, kteří se uklidňují rozbíjením věcí, tak třeba to pobaví i vás. Nechybí kupování nových kladiv, prken a dokonce několik různých módů.

Nail It

Stáhnout Nail It

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze