Foťák Leica i špičkový displej. Xiaomi 13T koupíte za rekordních 8 tisíc

Foťák Leica i špičkový displej. Xiaomi 13T koupíte za rekordních 8 tisíc
Fotografie: Mobil Pohotovost
  • Xiaomi nabízí extrémní slevu na jeden ze svých nejprodávanějších telefonů
  • Xiaomi 13T pořídíte nyní jen za 7 990 Kč
  • Takto levný je ale pouze u Mobil Pohotovosti

Xiaomi má v extrémní slevě jeden ze svých vůbec nejprodávanějších telefonů. Oblíbené Xiaomi 13T teď koupíte téměř za polovinu. Pořídit ho můžete za pouhých 7 990 Kč, což je oproti původní ceně sleva solidních sedm tisíc korun. Takhle levný je ale jen u jednoho českého prodejce.

Xiaomi 13T jen za 7 990 Kč představuje vůbec nejnižší cenu od začátku prodejů. V době uvedení na trh loni na podzim atakovala cenovka telefonu hranici 15 tisíc korun, nyní ho tak koupíte téměř za polovic. Telefon je dočasně v rekordní slevě, jedině u Mobil Pohotovosti je ale k mání ještě o další tisícovku výhodněji díky výkupnímu bonusu, a navíc získáte prodlouženou 3letou záruku na telefon zcela zdarma.

Špičkový displej a foťák Leica

Lepší telefon do 8 tisíc korun byste přitom hledali jen stěží. Xiaomi 13T se totiž může pochlubit profesionálním 50Mpx fotoaparátem vyvinutým ve spolupráci se společností Leica, kterému sekunduje 50Mpx teleobjektiv a 12Mpx ultraširokoúhlý foťák. Vpředu se vyjímá špičkový 144Hz AMOLED displej s optickou čtečkou otisků a ve výbavě nechybí ani bleskurychlé 67W nabíjení, velká 5000mAh baterie, nejvyšší odolnost IP68 nebo stereo reproduktory Dolby Atmos.

Xiaomi

Xiaomi 13T Pro také za nejlepší cenu

Pokud by vám ovšem výbava nestačila, sáhnout můžete po ještě nadupanějším Xiaomi 13T Pro za 11 490 Kč – i to je od začátku prodejů vůbec nejlepší cena. Takto nízko se opět dostanete jedině u Mobil Pohotovosti, kde je telefon maximálně zlevněný, a ještě si na něj můžete uplatnit výkupní bonus 1 500 Kč. Xiaomi 13T vám přitom nabídne výkonnější procesor, vyšší paměť 12GB/512GB, schopnost natáčet 8K videa a taky ještě rychlejší 120W nabíjení (z 0 na 100 % už za 19 minut).