Fitbit v tichosti představil náramky Inspire a Inspire HR. Jen tak si je ale nekoupíte

Fitbit v tichosti představil náramky Inspire a Inspire HR. Jen tak si je ale nekoupíte
  • Chytré náramky Inspire a Inspire HR zvládají měřit denní aktivitu, kvalitu spánku, spálené kalorie a jsou voděodolné až do hloubky 50 metrů
  • Inspire HR nabídne navíc monitor srdečního tepu, přesnější měření spánku, asistovanou GPS a více než 15 fitness režimů
  • Náramky jsou dostupné výlučně skrze program Fitbit Health Solutions

Výrobce chytrých náramků a hodinek Fitbit začal cílit i na firemní klientelu a nová dvojice náramků s názvem Fitbit Inspire a Fitbit Inspire HR je toho důkazem. Náramky jsou součástí programu Fitbit Health Solution, tudíž budou exkluzivně nabízeny wellness a zdravotnickým centrům či institucím s podobným zaměřením.

Inspire a Inspire HR přitom zvládají měřit denní aktivitu, kvalitu spánku, spálené kalorie a jsou také voděodolné až do hloubky 50 metrů. Baterie slibuje pětidenní výdrž a nezapomnělo se ani na menší displej, na kterém se budou majitelům zobrazovat upozornění na přijaté notifikace, zmeškaná volání nebo SMS zprávy. Verze Inspire HR nabídne kromě výše uvedeného ještě něco navíc v podobě monitoru srdečního tepu, přesnějšího měření spánku, asistované GPS a více než 15 fitness režimů.

Jelikož jsou náramky dostupné výlučně skrze program Fitbit Health Solutions, neznáme jejich cenu a stejně tak nevíme, zda se někdy objeví i v běžném prodeji.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze