Fitbit Sense: chytré hodinky s EKG, které dokáží změřit stres i teplotu

aktualizováno o tuzemskou cenu a dostupnost
Fitbit Sense: chytré hodinky s EKG, které dokáží změřit stres i teplotu
Fotografie: Fitbit
  • Potěší zabudovaná GPS i pokročilé měření stresu
  • Cena hodinek nepřesáhne devět tisíc korun

Aktualizováno 27. 8. 2020

Hodinky Fitbit Sense budou na našem trhu v prodeji od 25. září v barevných variantách Lunar White nebo Carbon za doporučenou cenu 9 190 Kč, respektive 329,95 eur.

Původní informace z 25. 8. 2020

Nejnovější chytré hodinky z dílny společnosti Fitbit nabízí pokročilé měření zdravotních i sportovních funkcí včetně EKG a teploměru. Níže se dozvíte, co nám o hodinkách prozradil výrobce na virtuální prezentaci.

Fitbit Sense

Fitbit Sense zaujmou nejen svou výbavou, ale také designovým jazykem „Biologic“, který kombinuje ladné křivky s kvalitními materiály. Specialitou společnosti Fitbit je pak propracovaná aplikace, ve které si můžete detailně prohlížet velké množství nejrůznějších zdravotních údajů. Podle výrobce dokáží hodinky velmi přesně měřit stres uživatele, chlubí se kardiogramem a díky zabudovanému teploměru umí predikovat oslabení organismu či případné riziko onemocnění.

Z dalších funkcí zaujme zabudovaná GPS, pokročilé měření spánku, podpora hlasových asistentů Google a Alexa či nepřetržité měření srdečního tepu. S hodinkami zároveň není problém si jít zaplavat nebo využít integrovaný mikrofon a reproduktor pro vyřízení hovorů „ze zápěstí“.

Baterie by měla zvládnout 6 a více dní provozu, pochopitelně v závislosti na aktivovaných funkcích, jako je Always-On režim nebo hlasový asistent.

S nákupem získáte rovněž šestiměsíční zkušební verzi programu Fitbit Premium, který nabídne personalizované rady, vylepšené analýzy, tréninkové plány a další vychytávky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze