Fitbit Luxe bude elegantním náramkem s OLED displejem

Fitbit Luxe bude elegantním náramkem s OLED displejem
Fotografie: Fitbit
  • Náramku nebude chybět senzor srdeční frekvence
  • Překvapí pásek s klasickou sponou na zapínání

Velmi brzy se můžeme těšit na nový chytrý náramek Fitbit. V přípravě je modelu Luxe, o kterém informuje winfture.de. Na první pohled je zřejmé, že taktika Fitbitu je mírně odlišná od konkurence. Nebude se hnát za co největším displejem, naopak se pokusí prosadit elegantní a ničím nerušený vzhled. Z úniku vidíme, že se dočkáme minimálně třech barevných variant. Příjemnou zprávou je konstrukce, kdy je nasazena leštěná nerezová ocel. Za pozornost stojí také samotný pásek, jehož zapínání je v případě náramků řešeno neobvykle sponou. Tu vídáme spíše až u klasických hodinek.

Fitbit Luxe

Informace bude zprostředkovávat barevný OLED displej, o jehož úhlopříčce přesné informace prozatím chybí. Stejně tak zatím nejsou známé všechny podrobné informace, avšak víme, že modelu Luxe nebude chybět senzor srdeční frekvence, sledování vašeho spánku nebo několik různých sportovních režimů.

Fitbit Luxe

Dozvěděli jsme se o zvýšené odolnosti proti vodě, a tudíž bude možné s Fititem Luxe plavat. Postrádat byste neměli ani senzor pro měření okysličení krve. Naopak s GPS počítat nelze. Kdy se náramek Fitbit Luxe představí, prozatím oznámeno nebylo, avšak předpokládá se, že se tak stane v nejbližších dnech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze