FitBit kuchtí nové hodinky Versa: budou líbivější a barevnější

aktualizováno
5
FitBit kuchtí nové hodinky Versa: budou líbivější a barevnější
  • Společnost FitBit připravuje nové chytré hodinky
  • Má jít o nástupce modelu Blade
  • Design bude oblejší, líbivější a barevnější

Aktualizováno 9. 3. 2018

Příchod chytrých hodinek od FitBitu se nezadržitelně blíží. Evan Blass již odhalil jejich oficiální název. Mělo by se jednat o model FitBit Versa. Termín představení líbivé novinky zatím stanoven nebyl.

Původní informace z 1. 3. 2018

Trh s chytrými hodinkami se pokusí oživit známá značka FitBit. O té jsme v poslední době nejvíce slyšeli v souvislosti s odkoupením společnosti Pebble. V loňském roce byl též představen zajímavý model Ionic, avšak přílišný úspěch nezaznamenal, z čehož se výrobce hodlá poučit. Design Ionic je věrný ostrým liniím a pasují tak spíše na mužské zápěstí. To by se u aktuálně očekávaného modelu mělo změnit. Server wearable.com získal hned několik fotografií, na kterých můžeme vidět chytré hodinky naopak oblých tvarů, u kterých nelze zcela popřít možnou inspiraci hodinkami Pebble 2.

Důvodem změny má být přiblížení ženským zákaznicím. Proto nabídka spousty barev a různých řemínků. Z výbavy je známa například odolnost proti vodě a prachu. Nasazen má být také operační systém FitBtu, který jsme viděli již u loňského Ionicu. Naopak se uživatelé budou muset obejít bez čipu GPS. Budoucí chytré hodinky však mají být cenově vcelku dostupné, určitě levnější než Ionic, který startoval na přibližně 9 tisících korunách.

Zdroj: wareable.com

Diskuze ke článku
PeCh
Za 9000Kč bez GPS to je mimo realitu. Velmi dobré Amazfit Bip z Číny za 1500Kč GPS mají.
Uličník
"nástupce modelu Blade" ??? vážně ?? :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze