Fitbit chystá další chytrý náramek. Známe podrobnosti o Chargeru 3

aktualizováno
Fitbit chystá další chytrý náramek. Známe podrobnosti o Chargeru 3
  • Fitbit Charger 3 by měl mít vyměnitelné pásky a OLED displej
  • K představení má dojít na veletrhu IFA 2018
  • Ve výbavě se objeví voděodolnost či Wi-Fi a NFC

Aktualizováno 15. 8. 2018

Zatímco podobu Fitbitu Charger 3 již známe, otazníky visely nad výbavou. Nové spekulace však vnesly trochu světla do toho, co bude nový fitness náramek umět. V prvé řadě se hovoří o výdrži, která má reálně dosahovat na 7 dnů. Dále bude náramek vodotěsný, a to až do 50metrové hloubky. Současně bude vybaven Wi-Fi, Bluetooth a dokonce se dočkáme i NFC. Paradoxně však bude chybět GPS. Co to znamená? Pro podrobný záznam vaší aktivity (například běhu) budete muset u sebe mít také mobilní telefon. Skrze dotykový displej budete moci poslat také rychlou odpověď tomu, kdo vám volá, aniž byste museli sahat po vašem telefonu.

Původní informace z 6. 8. 2018

Společnost Fitbit chystá oživit svou nabídku wearables představením nového chytrého náramku. Objevily se první fotografie, na kterých se má nacházet Charger 3. Ten nepřináší nějaké velké inovace. Displej bude nadále zřejmě černobílý a zobrazí veškeré podstatné informace. Z fotografií je patrné, že bude k dispozici mnoho variant různých náramků, které si uživatel bude moci měnit.

FitBit Charger 3

Více konkrétních informací v tuto chvíli není známo. Moudřejší však budeme v horizontu několika málo týdnů. K představení má totiž dle dostupných informací dojít na přelomu srpna a září. Nabízí se tak berlínský veletrh IFA 2018. Pokud dojde k potvrzení, budeme vás o novince přímo z veletrhu informovat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze