Uživatelé Snapchatu zhlédnou 10 miliard videí každý den

3

Jednou z nejpopulárnějších sociálních sítích dnešních dní je Snapchat. Funguje na principu posílání fotografií či videí s různými filtry. Jeho oblibu dokazuje i dechberoucí číslo v počtu zhlédnutých videí každý den.

Snapchat logo

Dle agentury Blommberg si totiž uživatelé Snapchatu každý den pustí a zhlédnou 10 miliard videí. Jde o extrémně vysoké číslo i z pohledu každodenně aktivních uživatelů, kterých má Snapchat zhruba 100 miliónů. Pro srovnání uveďme, že například Facebook s 1 miliardou každodenně aktivních uživatelů dosahuje 8 miliard zhlédnutých videí denně. Číslo u Facebooku roste zejména zavedením živých přenosů.

TIP! Snapchat umožní přidat přátele přes URL adresu

Další zajímavá čísla zveřejnili zástupci Snapchatu v únoru letošního roku. Zmíněných 100 miliónů uživatelů využívá aplikaci každý den v průměru 25 až 30 minut. 60 % uživatelů pak aplikaci aktivně používá k tvorbě fotografií a videí.

Stáhnout Snapchat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: bloomberg.com, theverge.com

Diskuze ke článku
klicka
no panejo už asi vážně starnu nebo co.takova obliba teto věci a já ani nevím co to je a ani nikdy jsem to nepoužil a když jsem to nepotřeboval do dnes,tak věřím,ze ani v budoucnu to nepouziji.
Petr
Snapchat vždycky lhal, mlžil a podváděl. Určitě to řekli jen proto, aby měli víc než FB. Nebo mi chcete říct, že každý uživatel shlédne denně např. 50 videí? Každý? Protože ti nedenní asi tak aktivní nebudou tak na ty aktivní možná vyjde ještě víc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze