Facebook začne nutit další aplikaci, tentokrát na fotky

5

Facebooku už nestačí pozice největší sociální sítě na světě, ale snaží se dosáhnout úspěchů i jako softwarový vývojář. Už nyní má v Play Store třináct různých aplikací a občas mezi nimi přesouvá jednotlivé funkce. Tentokrát se to dotkne fotografií.

Hlavní aplikace se změna naštěstí nedotkne, ale pokud používáte Facebook Photo Sync, pak se od 10. ledna připravte na změnu. Funkce této aplikace, konkrétně schopnost nahrávat všechny pořízené fotografie na pozadí, nyní přebírá aplikace Moments.

Moments
Facebook Photo Sync se loučí.
Facebook Moments.

Ta funguje jako galerie v telefonu, která je však obohacena o funkce pro rychlé a jednoduché sdílení fotografií nebo celých alb.

Stáhnout Moments

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: techcrunch.com

Diskuze ke článku
Standa
Jsem rad že jsem se celý sračky jménem Facebook zbavil už před nějakým půlrokem definitivně a mám klid. Nikdo mi nic nenutí a cejtim se mnohem líp. Takovej zvláštní vnitřní klid. Na špiclování je tu i spousta dalších podobných sraček:-D
Michal
Je to kazdeho vec zda li Fb ma ci ne. Nikoho za to neodsuzuju... Ja osobne jsem si ho nikdy nazalozil a jsem za to velice rad. Ano i ja pouzivam telefon stale cely den, bud whatsapp, hovory nebo email. Ale kdyz vidim ostatni lidi jak sou ztoho Fb vygumovani tak je mi zle. Peace ;-)
blue.sun
Klidně může nutit, co chce... FB aplikace jsou to nejhorší mezi aplikacemi napříč světem, takže FB jedině v prohlížeči.
Arnold
FB nemam a kdyz to vidim okolo, jsem jedine rad.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze