Facebook opět nakupoval: tentokrát tréninkovou aplikaci Moves

4

Facebook poslední dobou neustále něco nakupuje, jedním takovým příkladem za všechny může být například WhatsApp. Teď vyrazil na nákupy opět, tentokrát zakoupil společnost ProtoGeo která má pod taktovkou tréninkovou aplikaci Moves. Aplikace pro různé měření výkonnosti jsou v poslední době velmi oblíbené, bylo tedy pouze otázkou času, kdy se nějaké zmocní také Facebook.

Nepřečteno:

Facebook opět nakupoval

Tréninkové aplikace, které snímají vaší denní aktivitu a výkonnost se stávají poslední dobou velmi oblíbené, do svých vlajkových lodí je v různé formě dávají téměř všichni výrobci. Teď přišel na řadu Facebook, který opět po nějaké době vyrazil na nákupy a zmocnil se povedené tréninkové aplikace Moves – ta měří jak chůzi, tak i běh a cyklistiku včetně předpokladu spálených kalorií.

Aplikace Moves

Aplikaci Moves pozitivně hodnotí hned několik milionů uživatelů, a to jak po stránce funkčnosti, tak i po stránce povedeného designu aplikace. Společnost ProtoGeo společně s Facebookem však přislíbila, že i nadále bude aplikace Moves figurovat jako samostatná jednotka a citlivá data uživatelů aplikace rozhodně nebudou nijak „synchronizována“.

Jaké má tedy Facebook s aplikací Moves konkrétní plány je zatím nejasné, přesto lze usuzovat, že se do budoucna v nějaké variantě promítne také přímo v aplikaci Facebook.

Stáhnout Moves

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: engadget.com, moves-app.com, techcrunch.com

Diskuze ke článku
anonim
proboha, kdy už se přestane xichtbook sr** kam to jde, to dle mě fakt naštvalo.
Bohus 2.0
Tak preto je momentalne zadara na appstore. Najprv som sa potesil a teraz tato sprava mi to nadsenie dost osekala.
Petr
Oni to za těžké prachy koupí a nebudou data uživatelů nijak využívat - no a teď tu o Karkulce..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze