Facebook a Messenger budou sdílet stejné uživatelské příběhy

1
Facebook a Messenger budou sdílet stejné uživatelské příběhy
  • Facebook se rozhodl zjednodušit uživatelské příběhy ve svých aplikacích
  • Nově se bude jeden příběh zobrazovat ve Facebooku i v Messengeru

Facebook se rozhodl ukončit funkci Messenger Day v jeho takřka stejnojmenné aplikaci. Za touto funkcí se skrývaly příběhy uživatelů složené ze série fotografií. Po změně o tuto funkci samozřejmě nikdo nepřijde, jen se celá situace mírně změnila. Své foto-příběhy jste totiž mohli tvořit v Mesengeru i v samotné aplikaci Facebook. Nově vytvoříte pouze jeden příběh a ten se automaticky zobrazí v obou aplikacích současně. Důvodem má být zjednodušení práce pro uživatele a také širší dopad vytvořeného příběhu, kdy jej uvidí uživatelé obou aplikací.

Facebook Stories

Pokud je řeč o slučování, nemá jít o konečný stav. Facebook údajně plánuje další možnost, která by se týkala Instagramu. Příběhy z něj by se mohly zobrazovat přímo ve Facebook aplikaci, kterou přeci jen používá více lidí. Půjde však o jednostrannou záležitost, příběhy z Facebooku by se v Instagramu nezobrazovaly.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroj: techcrunch.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Petas
Tak to je super zprava. Nikdy sem nepochopil v dobe neomezeneho volani a sms na co jsou tady ty messengery a facebooky. Kdyz neco potrebuju sdelit tak zavolam. To me musi kazdy videt na selfie jak nemocneho blazna??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze