Extrémně výkonný ASUS ROG Phone 5S se pravděpodobně představí již 16. srpna

1
Extrémně výkonný ASUS ROG Phone 5S se pravděpodobně představí již 16. srpna
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Novinku má pohánět Snapdragon 888+ s podporou až 18 GB RAM
  • Ve výbavě nemá chybět 144Hz OLED panel či špičkové stereo reproduktory

Herní speciály z řady ROG jsou proslavené extrémním výkonem, ale také promyšlenými (herními) funkcemi a bohatou nabídkou příslušenství. Není proto žádným překvapením, že se v zástupci této řady objeví i nejnovější Snapdragon 888+, který má ještě vyšší takt než (již tak velmi výkonný) Snapdragon 888.


Podle informací uveřejněných na Twitteru by se měla nová výkonnější verze nazývat ASUS ROG Phone 5S a odhalit by se mohla už 16. srpna. Kromě výkonnějšího čipsetu se můžeme těšit až na 18 GB RAM, 6 000mAh baterii či 65W nabíjení. Ve výbavě nechybí ani 144Hz OLED panel či špičkově hrající stereo reproduktory.

Diskuze ke článku
Tomáš Podolinský
Tomáš Podolinský
Proc 16gb, nebo 18gb ram? Uplne stupidni konfogurace. To je tam 16gb+2gb ramka,nebo 8+8+2? Jakej hlupak tohle vymejsli? Relativne chapu konfiguraci 6gb ci 12gb,protoze v mobilech jsem se nesetkal s dual channel,takze tam je skok rozdilne velikosti,ze to chapu. Ale vubec nechapu k cemu bude 18gb. Vzdyt to nemuze mit vykonostni prinos. Tam je tak maly rozdil ve velikosti,ze to proste nema smysl...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze