Email.cz pro Android se naučil spravovat více účtů současně

4

Aplikace Email.cz od Seznamu prošla ve verzi pro operačním systém Android aktualizací. Nově můžete přidat a procházet více účtů naráz, aniž byste se museli neustále odhlašovat a znovu přihlašovat.

Nokia a Seznam.cz přinášejí vlastní mobilní email

Aktualizace aplikace Seznam.cz Email přináší uživatelům, kteří využívají více emailových schránek, možnost přepínat mezi nimi v rámci jediného přihlášení. Odpadá jim tak nutnost neustálého kolotoče odhlašování a přihlašování. Pod tlačítkem Složky v levém horním rohu displeje si pomocí volby „Přidat účet“ připojí všechny schránky, jež chtějí sledovat. Pro přepínání mezi schránkami stačí na požadovaný účet kliknout. Tučně označený je ten, který je právě aktivní.

Email.cz - funkce více účtů

Všechny účty zůstanou samozřejmě propojené i v případě, že se člověk z aplikace odhlásí. V okamžiku, kdy dorazí email na libovolnou z propojených schránek, zobrazí se v telefonu notifikace tak, jak jsou lidé zvyklí dosud. Notifikace je společná pro všechny účty. Zbývající funkce, jako je možnost stažení všech emailů do off-line režimu či zabezpečení aplikace PIN kódem, zůstávají beze změny.

Nová funkce je prozatím dostupná pouze uživatelům systému Android. Aktualizace je však v plánu také pro systémy iOS a Windows Phone.

Stáhnout Email

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
René
Tak doufám, že na WP s tím nebudou dlouho otálet.
Rob
Kdo jeste dneska používá Seznam? Samej otravnej spam. Kor když mam v mobilu windowsphone a mam stokrát lepší mail na outlooku kam mi za dva roky nepřišel jedinej spam.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze