Electro World otevřel na Zličíně první oficiální Apple Shop

4
Electro World otevřel na Zličíně první oficiální Apple Shop
Fotografie: Chillicom
  • Obchodní místo je navržené přímo společností Apple
  • Najdete v něm vyškolené zaměstnance, kteří se vyznají ve všech Apple produktech

Díky spolupráci celorepublikové sítě elektro prodejen Electro World se společností Apple se po ročních přípravách v tradiční retailové prodejně nově otevřelo obchodní místo pro Apple produkty. Jedná se o první místo uvnitř klasické kamenné prodejny v České republice i na Slovensku. Do tzv. Apple Shopu se můžete podívat už teď, najdete ho totiž v prodejně Electro World v Praze na Zličíně.

Apple Shop

Společnost Apple je pro Electro World dlouholetým partnerem. I proto jsme se rozhodli našim zákazníkům přinést do prodejny Electro World nejvyšší úroveň zákaznického zážitku a exkluzivní prostředí, které mohou znát z designových prodejen Apple Store po celém světě. Jsou zde například dřevěné stoly totožné s vybavením standardního Apple Storu. Vystavené kompletní portfolio produktů Apple si tak lze reálně osahat a vyzkoušet na místě, což přispívá k pozitivní zkušenosti z nákupu,“ říká Michal Navrátil, obchodní ředitel řetězce Electro World.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Insei Eppeli
Insei Eppeli
K plnohodnotnému zastoupení je "fyzické centrály" zapotřebí. Respektive je to krok, který by měl být reflexí toho, co je u Applu kladně (ne všemi, potažmo ve všech oblastech) hodnoceno, kdy i on sám si na tom, jako na jedné z jeho deviz, zakládá - tedy služby a prostřednictvím nich obecně podpora majitelů jeho produktů.
Alin Lasicka
Alin Lasicka
Jojo, prostě normální apple produkty vystavený na stole. S ofiko Apple Storem, kde vám rovnou udělaj i diagnostiku a všechno to nemá zase tolik společnýho. Počítam, že stejnej zážitek dostane člověk v Alze nebo iWantu..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze