Apple představuje nová sluchátka AirPods Max. Jsou hříšně drahá a nechybí jim ANC

5
Apple představuje nová sluchátka AirPods Max. Jsou hříšně drahá a nechybí jim ANC
Fotografie: Apple
  • Sluchátka stojí 16 490 Kč a jsou nabízena v pěti barevných provedeních
  • O zvuk se starají 40mm budiče s podporou Spatial Audio

Apple dnes skrze své stránky bez velkých skrupulí odhalil bezdrátová sluchátka AirPods Max s mostovou konstrukcí. Novinka cílící zejména na movitější posluchače zaujme vysokou kvalitou zvuku, adaptivním ekvalizérem, technologií ANC (aktivního potlačení hluku) a prostorovým zvukem Spatial Audio. Pro co nejvyšší komfort je přítomna klenba z tkané síťoviny či náušníky z akustické paměťové pěny. O zvuk se starají 40mm budiče, které mají podle Applu zajistit „bohaté a hluboké basy, přesné středy a čisté výšky.

Novinka s cenou 16 490 Kč bude dostupná celkem v pěti barevných provedeních (růžová, modrá, stříbrná, zelená a šedá) s dostupností od 22. prosince. Dodejme, že pro používání je vyžadována nejnovější verze iOS, respektive iPadOS, watchOS či tvOS a zákazníci v balení najdou ochranný kryt Smart Case, sluchátka a kabel typu Lightning/USB-C.

Diskuze ke článku
Martin (Superhuman)
Martin (Superhuman)
Jen magor by chtěl nekvalitní sluchátka s vložkou 😂 sorry ale drátová tyhle sluchátka rozdrtí jak nic, a jsou i mnohem lepší bezdrátová sluchátka za lepší cenu.
Alin Lasicka
Alin Lasicka
"Dodejme, že pro používání je vyžadována nejnovější verze iOS, respektive iPadOS, watchOS či tvOS" <= tomu nerozumim
Lukas Klima
Lukas Klima
To jde i přes 3,5" jack?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze