Drahá budou ještě dražší. BeoPlay E8 2.0 nabídnou bezdrátové nabíjecí pouzdro

6
Drahá budou ještě dražší. BeoPlay E8 2.0 nabídnou bezdrátové nabíjecí pouzdro
  • Kompletně bezdrátová sluchátka BeoPlay E8 se brzy dočkají aktualizace
  • Nabídnou bezdrátové nabíjecí pouzdro, mezi příslušenstvím se objeví i bezdrátová podložka
  • Pouzdro samotné bude osazeno USB-C konektorem, aktuální varianta má zastaralé micro USB

Pokud chcete kvalitní bezdrátová sluchátka a nelíbí se vám Apple AirPods, určitě jste si povšimli naší recenze na bezdrátová sluchátka BeoPlay E8, která se za pár týdnů dočkají vylepšené verze. Ta nabídne bezdrátové nabíjecí pouzdro přímo v základním balení, samotné pouzdro pak bude osazeno novým a moderním USB-C konektorem. Konektor micro USB u aktuální verze byl jednou z mála věcí, kterou jsme u nabíjecího pouzdra aktuální generace kritizovali.

BeoPlay E8

Nová verze by mohla nést označení BeoPlay E8 2.0 a kromě bezdrátového nabíjecího pouzdra se v doplňkové nabídce objeví i speciální podložka, která bezdrátové nabíjení zprostředkuje. Ta se bude muset dokoupit separátně, v základním balení ji nenaleznete. Potěší alespoň, že podporuje rychlé 10W nabíjení a zaujme i svým provedením – na povrch bude totiž použita kůže, zbytek bude kovový, respektive hliníkový.

V případě nabíjecí podložky zatím konkrétní cenu neznáme, revitalizovaná verze sluchátek však vyjde asi na 350 dolarů, tedy asi 9,5 tisíce korun. Samotné bezdrátové nabíjecí pouzdro k původní generaci by mělo jít koupit i separátně za cenu asi 200 dolarů, tedy asi 5,5 tisíce včetně daní, což rozhodně není málo.

Diskuze ke článku
David Zid
David Zid
Misto zvuku a kompaktnejsi velikosti predelaji krabku a napali uz tak nesmyslnou cenu...jestli si tohle nekdo koupi ????
kj
Rozhodne kritika clanku, ze se nevenuje zasadnimu a to porovnani zvuku beo 1 a 2!
Grom51
Defakto to same jsem si dneska objednal z ciny za 500 kc :))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze