Dostane iOS 11 i vaše jablíčko? Tady máte seznam podporovaných zařízení

7
Dostane iOS 11 i vaše jablíčko? Tady máte seznam podporovaných zařízení
  • Apple představil novou verzi iOS s pořadovým číslem 11
  • Dostupná bude od podzimu
  • Aktuálně si iOS 11 mohou užívat registrovaní vývojáři

V pondělí kromě jiného Apple ukázal novou verzi operačního systému iOS. Jako vždy bude dostupný od podzimu a aktuálně jej mohou testovat registrovaní vývojáři. Pokud přemýšlíte, jestli se nová verze dostane i na vaše zařízení, jste tu správně. Máme pro vás totiž totiž kompletní seznam podporovaných zařízení. Ten čítá všechny produkty, které jsou postaveny na 64bitové architektuře.

Podporovaná zařízení:

Pokud si budete chtít beta verzi iOS 11 vyzkoušet i vy, můžete již koncem tohoto měsíce díky programu Apple Beta Software.

Apple spolu s registrovanými vývojáři do té doby odhalí primární chyby, aby volně dostupná beta byla víceméně bezproblémová. Přesto však nemůžeme doporučit instalaci beta verzi na vaše hlavní zařízení. Bety, a to včetně té nejnovější, bývají často mnohem náročnější na spotřebu baterie a ne všechny funkce musí fungovat zcela správně.

Apple Beta Software

Samozřejmě pro vás chystáme dojmy z bety iOS 11 i macOS High Sierra, na které se můžete těšit již brzy.

Zdroje: phonearena.com, beta.apple.com

Diskuze ke článku
Luky
:))) to ticho tady. Proc tady zadnej droid fanousek nekrici jak to v tom Applu delaj na prd a ze je lepsi si kupovat kazdy 2 roky novej phone a doufat, ze bude mit zarucenej ofiko upgrade na vyssi verzi...?
Filip
Takže 4 roky starej phone dostane novej update v pohodě a Google Pixel se oslavuje kvůli ohromující podpoře 2 roky. Nice.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze