Další véčko s ohebným displejem? Chystá se Oppo Find N2 Flip

Další véčko s ohebným displejem? Chystá se Oppo Find N2 Flip
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Vnitřní ohebný displej by měl mít 6,8" úhlopříčku
  • Překvapí spíše více než 3" venkovní displej
  • Výkon zajistí procesor Dimensity 9000+

Telefony s ohebnými displeji pomalu přibývají a svým dílem k tomu přispívá i Oppo. To již má na kontě počin Find N a nyní se na weibo.com objevilo video zachycující údajný prototyp modelu Find N2 Flip. Jak název naznačuje, půjde o telefon s véčkovou konstrukcí. Jelikož nejde o finální zařízení, je design skryt ve speciálním krytu.

Ani ten však nedokázal schovat vše. Vidíme tak například vnitřní ohebný displej s 6,8" a průstřelem pro čelní 32megapixelový fotoaparát. Zajímavý je však zejména venkovní displej s úhlopříčkou 3,26", což je výrazně více, než mají moderní véčka doposud. Je nasnadě, že velký venkovní displej bude chtít Oppo využít pro mnoho úkonů, pro které již nebude třeba pokaždé celý telefon rozevírat.

V případě hlavních fotoaparátů se spekuluje o 50megapixelovém snímači IMX766 a 8megapixelovém ultraširokoúhlém objektivu. Výkon má dodávat procesor Dimensity 9000+ a výdrž zajistí baterie s kapacitou 4 300 mAh. Podporováno má být 44W nabíjení. Zajímavou informaci pak přinesl spolehlivý Ice Universe, který tvrdí, že s telefonem se počítá i mimo čínský trh.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze