Nexus od Sony nebude, fotografie byly podvrh (aktualizováno)

Google se svým operačním systémem Android bude slavit páté výročí. V této souvislosti se vynořily spekulace, že bychom se mohli dočkat i více než jen jednoho nového zařízení řady Nexus. Možný model od LG již známe, nyní je na řadě Sony.

Fotografie byly podvrh - aktualizováno 19.10.2012

Ti, co se těšili na telefon Sony s logem Nexus, budou zklamáni. Fotografie, které jsme vám přinesli níže, byly podvrhem. Jejich autor zveřejnil na svém webu Anatomy of Hoax podrobný popis, jak je vytvořil a také jak postupně zprávu o novém Nexusu od Sony přebírala světová média. Autor vytvořil propracovaný 3D model, následně přidal i odraz svého telefonu Galaxy Nexus na displej vysněného Nexusu od Sony a upravil také EXIF data fotografie. Opravdu téměř dokonalá iluze. A co vy, také jste se nechali napálit nebo jste větřili podvrh od první minuty?

Takto se vytváří hoax - velmi povedený 3D model domnělého Sony Xperia Nexus

Původní informace z 15.10.

S telefony řady Nexus se setkáváme od roku 2010. První Nexus One vyrobilo HTC. Následoval Nexus S od Samsungu a konečně loňský Samsung Galaxy Nexus. Nad výrobcem dalšího modelu ale visí otazníky doposud. Již několik týdnů se živě diskutuje o tom, že Google tentokrát nechá vyrobit hned několik Nexusů od různých výrobců. V posledních dnech se misky vah naklonily především k LG – čtěte více o LG Nexus 4.

Bude dalším výrobcem telefonu řady Nexus Sony?

Nyní však na internet unikly fotografie jiného Nexus telefonu, kterého má na svědomí japonské Sony. Design je pro japonského výrobce typický. Ostře střižené linie a prohnutá záda. Že by mohlo jít o další Nexus, může dokazovat osamocený nápis Google uprostřed zadní strany. Nic bližšího ale opět není známo a konec spekulacím nad novým Nexusem je v nedohlednu. Fotografie navíc v některých ohledech nevypadají příliš věrohodně. Zda jsou reálné, se dozvíme později. Od jakého výrobce by se vám nový Nexus líbil nejvíce? Diskutujte pod článkem.

Zdroje: phonearena.com, anatomyofahoax.tumblr.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Alešák
Google by mohl vyvinout svůj vlastní přístroj, který by mu seděl přesně na míru. Potom by se mohl "ryzí" Android přetahovat s ortodoxním jabkem ;)
Redmarx
Ha, tak to vypada, ze bude pravda to co jsem cetl na jinem webu a totiz to, ze Google chce posunout Nexus jako platformu a teda ze vyrobci si vyrobi HW (kazdy kdo bude mit zajem), nazve se to Nexus, Google ten stroj certifikuje a doda software (OS). To by mohlo byt zajimave.
bEGBIE
Otazka pre redakciu: kedy budete testovat (recenzovat) Sony Xperia T? Dakujem.
Redmarx
Radeji prvni zrecenzujte Xperia V. ;-) Diky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze