Další Optimus je tady: tajné LG Optimus Me P350 se ukazuje

1

Na Faceboook stránce globálního LG se objevilo několik fotografií doposud nepředstavené novinky s označením LG Optimus Me P350. Ta se zdá být blízkým sourozencem oblíbeného modelu Optimus One, avšak s odvážnějším vzhledem včetně barevných zadních krytů. Operačním systémem bude opět Android.

LG Optimus Me s oválným designem a barevnými kryty

LG se očividně chystá představit zábavnější klon modelu Optimus One, který se designem neřadí mezi příliš odvážné modely. Funkční výbava nového Optimus Me bude velmi podobná právě oblíbenému Optimusu One. Nechybí operační systém Android ve verzi 2.2 Froyo, kapacitní displej nebo 3 Mpx fotoaparát. Rozdílem jsou komě oválnějšího designu také zadní barevné kryty a u Androidu poměrně netradiční tlačítka hardwarové se zeleným a červeným telefonkem na přední straně pod displejem. Funkční tlačítka nad nimi jsou již senzorová. Co vše tedy o novince zatím víme?

  • Operační systém Android 2.2 Froyo
  • Kapacitní TFT displej s rozlišením 320x480 pixelů
  • 3 Mpx fotoaparát s natáčením videa
  • podpora 3G včetně HSDPA
  • Wi-Fi
  • GPS

LG Optimus Me P350 bude pravděpodobně představen v následujících týdnech, a to buď na MWC v Barceloně, nebo před ním. Jakmile se však další detaily objeví, budeme vás informovat.

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
vysi
prosim jak mam odblokovat telefon lg p350 zakoupeny od tmobile na sim kartu vodafone dekuji za odpoved na vysehradlukas@seznam.c
z

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze