HTC U11 Life nabídne Snapdragon 660 a představí se zkraje listopadu

3× aktualizováno
2
HTC U11 Life nabídne Snapdragon 660 a představí se zkraje listopadu
Fotografie: HTC
  • Chystané HTC Ocean Life má nabídnout 5,2palcový displej nebo Snapdragon 660
  • Podporovat bude také funkci Edge Sense
  • Zmiňuje se také zvýšená odolnost

Aktualizováno 23. 10. 2017

HTC U11 Life by mělo být zástupcem střední třídy. Nový únik skrze benchmark Geekbench naznačuje, že by se pod kapotou mohl objevit výkonnější procesor Snapdragon 660. Spekuluje se též o tom, že by k představení mohlo dojít 2. listopadu, tedy současně s vyšším modelem U11 .

HTC U11 Life

Aktualizováno 3. 10. 2017

Po téměř dvou měsících o sobě opět dává vědět chystané HTC U11 Life. Skrze sociální síť Twitter unikl seznam pravděpodobných specifikací, které se do značné míry shodují s těmi, jež známe z dřívějška. Jde například o 5,2palcový Full HD displej nebo procesor Snapdragon 630. Nově se dozvídáme, že bude zřejmě na výběr ze dvou verzí. Základ bude představovat kombinace 3 GB RAM a 32GB úložného prostoru. Lépe vybavená varianta nabídne 4 GB RAM a 64 GB interní paměti. Čelní i zadní fotoaparát má shodně nabízet 16megapixelové rozlišení. Nasazen již bude Android 8.0 Oreo a dojde i na „mačkací“ rám s funkcí Edge Sense známou z modelu U11.

Aktualizováno 11. 8. 2017

Přibližně po měsíci znovu slyšíme o chystaném HTC s označením Ocean Life. Nové informace tvrdí, že oficiální název bude U11 Life. Opět je potvrzen displej s 5,2palcovou úhlopříčkou a Full HD rozlišením. Naopak u procesoru dochází ke změně. Nasazen má být o něco méně výkonný Snapdragon 630 s grafickou akcelerací Adreno 508. Interní paměť má mít velikost 32 GB a nemá chybět podpora paměťových karet. Nově je zmíněna zvýšená odolnost s certifikací IP67. Zbylé informace se shodují s těmi dřívějšími níže v tomto článku.

HTC U11 Life
Pravděpodobná podoba HTC U11 Life

Původní informace z 5. 7. 2017

HTC chce letos zeštíhlit své portfólio, avšak i tak se ještě nějakých novinek dočkáme. Řadu U obohatí nový model, prozatím známý pod kódovým označením Ocean Life. Půjde o poctivého zástupce střední třídy s 5,2palcovým Full HD displejem. Pod kapotou příjemně překvapí nasazení zbrusu nového procesoru Snapdragon 660. Samozřejmostí je vůbec nejnovější operační systém Android 7.1.1 Nougat. Potěší také přítomnost funkce Edge Sense, která značí, že novinka bude mít boky citlivé na tlak, stejně jako vlajková loď U11.

Oba fotoaparáty mají nabízet vysoké 16megapixelové rozlišení. Menší radost bude panovat kolem absence 3,5mm jacku. Vše tak bude řešeno buď skrze USB-C, nebo bezdrátově. V další výbavě se objeví i nové Bluetooth 5.0 s větším dosahem. Naopak menší rozpaky budí baterie s kapacitou pouze 2 600 mAh. V tuto chvíli není známé datum představení.

Zdroj: gsmarena.com, twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
S
Tak se obávám že to bude zase propadák. Kdyby tam nechali klasicky výstup na sluchátka a dali tam pořádnou baterií za rozumnou cenu tak by to byla jina. Takto to bude jen další telefon do poctu.
Marcek
OMG nechápu o co se HTC snaží propadák za propadákem asi ti lidi žijí v roce 2007 nikoliv v roce 2017 :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze