Další informace o novém Nexusu: překvapivý název, výborná výbava

4

Poslední dobou se čím dál tím více spekuluje o novém Nexusu, jeho názvu a všem kolem. Nejnovější únik na internet přináší několik zvláštních informací a to včetně významu písmena L v názvu Android L, které má znamenat Lion po tyčince od Nestlé, které patří i značka KitKat.

Předem upozorňujeme, že následující informace pocházejí z neověřeného zdroje a může se tak jednat o pouhý hoax, který má za cíl rozvířit vody kolem nového Nexusu. Podle účtu @EmtLeaks na Twitteru se bude nový Nexus jmenovat jednoduše Nexus 5 (2014), po vzoru telefonů od Motoroly, která by mohla být také výrobcem nového Nexusu.

Tip: Co znamená písmeno L v názvu Android L? Možná se to dozvíme zítra

Uniklé snímky

Na účtu bylo zveřejněno několik obrázků, které ukazují prakticky plné specifikace telefonu a také opravdový název Androidu L, kterým má být „Lion“, podle sušenky od Nestlé. To by dávalo smysl, jelikož Google měl od Nestlé povolení používat značku KitKat. Specifikace telefonu zahrnují zmínku o 5,2" QHD displeji, Snapdragonu 805, grafice Adreno 420 a 3 GB RAM. Úniků je poslední dobou celkem dost a není tak možné spoléhat na jeden konkrétní, proto nebudeme dělat předčasné závěry a počkáme na oficiální odhalení.

Tip: Další informace o Nexusu X: Android L a výborné parametry

Zdroje: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Igor Hnidopych
Google ma konferenci za týden 15.9 ne? Tak třeba se tam už novy Nexus přestaví ;)
Zdeněk
Pokračující marketingová provázanost s nadnárodním gigantem Nestlé je nepříjemným překvapením.
Radim
Proč by cpal googl do sveho noveho nexusu 32 bitovy procesor kdyz android L ma byt 64 bitovy to nechapu vysvetli me to nekdo?????????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze