Co znamená písmeno L v názvu Android L? Možná se to dozvíme zítra

20

Již od svého ohlášení se nad názvem Android L vznáší jeden velký otazník. Tím otazníkem je to, co vlastně písmeno L znamená? Rozluštění se možná dočkáme již zítra, jelikož před budovou Googlu se upravoval terén a na budově je vyvěšeno upozornění, že zítra proběhnou práce s vysokozdvižným jeřábem.

Stejně jako ostatní verze Androidu, tak i Android L pravděpodobně bude pojmenován po nějakém sladkém dezertu. Před budovou Googlu, kde v současnosti stojí sochy jednotlivých maskotů různých verzí systému Android, najdeme například čokoládový KitKat nebo vrstvený IceCream Sandwich.

Práce okolo budovy Googlu

Před tou samou budovou se nyní upravoval terén, který by mohl naznačovat posazení nové sochy na svoje místo. To nadále potvrzuje i cedulka, která je vyvěšená na budově a je na ní napsáno, že šestého září zde proběhnou práce s vysokozdvižným jeřábem. Jestli se opravdu jedná o sochu nového Androidu, se dozvíme zítra. Do té doby můžeme hádat, jaký název systém ponese. Bude to Lollipop, Licorice, nebo v současnosti nejpravděpodobnější varianta, Lemon Meringue Pie (citronové sněhové pusinky)?

Zdroje: phonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
aod
Looser?
Jirka
Laskonka.
force close
Lag.
Prozradim Vam to
Android L... = Android Lolipop Vsadim se o 80% mobilenetu. Prijimate ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze