Další informace o Nexusu X: Android L a výborné parametry

20

Server TK Tech News, častý informátor o novinkách ze světa mobilních technologií, zveřejnil nové informace o údajně připravovaném Nexusu X, což by měl být následovník Nexusu 5, loňského telefonu od Googlu.

Server TK Tech News přinesl nové informace, které se týkají následovníka Nexusu 5, a to Nexusu X. V nedávné minulosti se spekulovalo o tom, že by měl mít nový Nexus telefon 5,9" displej. To se naštěstí nepotvrdilo a nové informace zmiňují displej o úhlopříčce 5,2 palců a měl by mít vyrobený Motorolou. Není ale vyvrácena možnost, že se letos dočkáme právě dvou Nexusů, což by šlo ruku v ruce s plánem Applu, který má vydat dva rozdílné velké iPhony.

Snímky z obchodu fnac

Informace se objevily v obchodě fnac, který, jak se zdá, plánuje brzy otevřít předobjednávky. Mezi specifikacemi se také potvrdilo, že telefon bude pohánět nový Snapdragon 805 se 4jádrovým procesorem a přítomnost 13,1Mpx zadního fotoaparátu. Na telefonu samozřejmě poběží Android L, údajně nazvaný Lemon Meringue (citrónové sněhové pusinky). Interní paměť bude dostupná nejspíše ve dvou variantách, jedna má kapacitu 32 GB a druhá 64 GB. Cena uvedená v obchodě ukazuje hodnotu 449 euro, tedy přibližně 12 500 korun, za 64GB model a 419 euro, tedy přibližně 11 600 korun, za 32GB model.

Zdroje: tktechnews.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Kescha33
Konečně někdo, u koho model s menší kapacitou začíná na 32 GB, těch 16 GB je děs..
Sam
No, tak snad to nebude takový krumpl jako poslední nexus od LG, tam se šetřilo na každém prdu a taky to tak vypadá. Dal bych to vyrobit třeba Sony, proč to vyrábí LG, Motorola apod. kteří jsou známí svoji "kvalitou"
myscho
myscho
vsade na kadejakych strankach co som cital o Nexuse X len vyzvihuju jeho procesor a novy android, ale nikde som sa nedocital co i len o naznaku otom, aku by mal mat bateriu, ja osobne si z Nexusu X velke nadeje nerobim, aj na Nexus 5 som sa tesil a nakonieco som bol sklamany ako vatsina
tox
Ten obchod se jmenuje fnac. Zjistěte si to..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze