Další herní titán? Prosakují první informace o ASUSu ROG Phone 9

Další herní titán? Prosakují první informace o ASUSu ROG Phone 9
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Výkon mu obstará procesor Snapdragon 8 Gen 4
  • Vylepšením prodej displej i nabíjení

Tchajwanský ASUS stále patří mezi výrobce mobilních telefonů, i když jeho nabídka je velmi omezená. Tento rok jsme se dočkali pouze řady ROG Phone 8 a modelu ZenFone 11 Ultra, který ovšem nezískal žádné další verze.

Současný ASUS ROG Phone 8 Pro

Přesto se zdá, že ASUS plánuje pokračovat v produkci telefonů minimálně do příštího roku. Informátor Smart Pikachu na sociální síti weibo.com totiž naznačuje příchod řady ROG Phone 9 a poskytuje první informace o její výbavě. Není překvapením, že by měl být použit výkonný procesor Snapdragon 8 Gen 4, který má být představen ještě letos.

Konkrétní detaily o displeji nejsou k dispozici, ale podle informátora má být vylepšen. Není však jasné, zda půjde o větší úhlopříčku, vyšší jas nebo jiná vylepšení. Současná generace používá špičkové AMOLED panely určené pro herní zážitek, takže lze očekávat další zlepšení. Co se týče nabíjení, telefon by měl podporovat rychlé 65W drátové nabíjení, což zajišťuje rychlé dobití baterie.

Na další podrobnosti si budeme muset počkat, protože se očekává, že řada ROG Phone 9 bude představena nejdříve začátkem roku 2025.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze