Další BlackBerry Porsche: modelu P’9982 se vyrobí jen 500 kusů

2

Kanadksé BlackBerry se opět spojilo s Porsche a připravilo vysoce prémiový kousek, který svou výbavou vychází z letošního modelu Z10. Je však zabalen do luxusních materiálů a mírně vylepšen.

Spolupráce BlackBerry a Porsche není žádnou novinkou, již v minulosti jsme se setkali s modelem P'9981, které vycházelo z modelu Bold 990. Nyní se kanadský výrobce opět s výše zmíněnou společností spojil a po dřívějších spekulacích je dnes potvrzen model P'9982, který svým vzhledem i výbavou vychází z aktuálního BlackBerry Z10.

TIP! Recenze BlackBerry Z10 – Jako bájný fénix

BlackBerry P´9982

Odlišnosti hledejme v materiálech. Celý telefon je zahalen do pravé krokodýlí kůže a rám telefonu je zhotoven z nerezové oceli, působivé, že? Po tomto zjištění se zřejmě nemusíme divit, že výrobce plánuje pouze limitovanou edici. Modelu P'9982 se vyrobí jen 500 kusů. Více kusů bude k dispozici, avšak ty již nenabidnou zadní kryt z krokodýlí kůže. Kromě jiného hávu se telefon dočkal také větší interní paměti, která vzrostla z 16 GB, které nabízí běžný model Z10, na současných 64 GB. Cena prozatím nebyla oficiálně potvrzena, avšak spekuluje se o 2 400 dolarech, což je v přepočtu téměř 50 000 Kč.

Závěrem se ještě můžete podívat na oficiální video, která luxusní a stylové BlackBerry P'9982 představuje v celé své kráse.

Zdroje: slashgear.com, engadget.com