Co mají společného Apple Watch a pražské metro?

2
Co mají společného Apple Watch a pražské metro?
  • Apple natáčel reklamu na Watch 5 v Česku
  • Není to poprvé, kdy se to stalo, naopak se sem často vrací

Možná jste si toho také všimli. Při představování nových iPhonů a dalších služeb se vám před očima na chvíli mihly záběry míst, která vypadají povědomě, tedy v případě, že jste sledovali živý přenos z místa.

A skutečně. Jednalo se o krátké záběry z reklamy na hodinky Apple Watch 5. Pražské metro, respektive jeho stanice Náměstí Míru, je zde osazeno turnikety, které však s pomocí těchto hodinek hravě překonáte a pak je požádáte o přehrání své oblíbené hudby. Je poněkud ironie, že v této části metra chybí pokrytí v tunelech a ani EDGE ve stanicích není žádná sláva. Ve skutečném světě by tak hodinky měly s plněním takového požadavku nejspíše problémy.

Dále hodinky pomáhají s měřením sportovních výkonů na stadionu a v bazénu Slavie v pražských Vršovicích. A výlet v okolí lomu Velká Amerika není díky vestavěnému kompasu žádný problém.

Není to přitom poprvé, co česká metropole posloužila jako kulisa pro reklamu firmy Apple. Spot propagující schopnosti a vlastnosti iPhonu Xr se opět odehrává ve Vršovicích, na stanici metra Vltavská, na Národní třídě nebo poblíž stadionu na Strahově.

Jindy zase přijde tvůrcům reklam vhod zdejší atmosféra nebo památky.

Diskuze ke článku
Porydge
Oboje je zastaralé. Jak prosté.
Brrrr
Ještě, že naše metro není svědky podobné multi-kulti směsky. Tfuj.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze