CMF Watch Pro 2 jsou voděodolné hodinky s vyměnitelnou lunetou, tahákem je i cena

CMF Watch Pro 2 jsou voděodolné hodinky s vyměnitelnou lunetou, tahákem je i cena
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • CMF Watch Pro 2 nabídne kulatý displej s vyměnitelnou lunetou
  • Zaujme odolným tělem vůči vodě a prachu i výdrží
  • Hodinky vyjdou na 1 699 Kč

CMF Watch Pro zaujaly pořádnou dávkou funkcí za rozumné peníze, CMF Watch Pro 2 jdou ještě dál. Nejvýraznější změnou je nasazení kulatého ciferníku, na který se váže mnoho nových dovedností.

Design: hliník nezmizel

CMF Watch Pro jsme chválili za hliníkový rámeček, CMF Watch Pro 2 ho zachovalo. Zadní strana je stále plastová, což je možná trochu škoda, třeba i kompozitní sklo by se nám líbilo více. Smutek se však rychle změnil v úžas, protože luneta CMF Watch Pro 2 je vyměnitelná, podobně jako v případě Xiaomi Watch S3. Stačí lehce zatlačit proti směru hodinových ručiček a lunetu sejmout a vyměnit, buď za vypouklou, nebo rovnou. Hodinkám se bude líbit i na pláži, tělo je totiž odolné dle certifikace IP68.

CMF Watch Pro 2

Díky vyměnitelné lunetě si můžete design hodinek přizpůsobit. Tělo je buď tmavě šedé, či světle šedé, pásek může být buď kožený, případně silikonový. S tím se mírně liší i hmotnost, v obou případech se však bavíme o hmotnosti pod hranicí 50 gramů. Díky univerzálnímu úchytu se šířkou 22 mm si můžete pásek vyměnit dle libosti.

Vylepšený displej zaujme

Displej jako takový nabídne úhlopříčku 1,32 palce, jde o typ AMOLED s rozlišením 466 × 466 pixelů, maximálním jasem 620 nitů a podporuje Always-On režim. Ocenit musíme i obnovovací frekvenci 60 FPS, což v případě wearables není standard. Novinkou je automatická regulace jasu, která původní generaci citelně chyběla. Displej je na přímém světle dobře čitelný.

CMF Watch Pro 2

CMF Watch Pro 2 nabídne baterii s kapacitou 305 mAh, při vysoké zátěži vydrží 9 dnů, v běžném režimu asi 11. Pokud budete využívat služeb integrované GPS, těšit se můžete až na 25 hodinovou výdrž, hovory skrze Bluetooth mohou trvat až 17 hodin.

CMF Watch Pro 2

Hodinky dokáží monitorovat 120 sportovních režimů, 5 z nich rozpoznají automaticky (včetně běhu a chůze). Nabídnou i senzor tepové frekvence a senzor SpO2, který měří okysličení krve. Měřit mohou jak spánkovou aktivitu, tak míru stresu. Pro vyřízení hovorů nesmí chybět mikrofon a reproduktor.

Za pár stovek jsou vaše

Hodinky CMF Watch Pro 2 vyjdou na 1 699 Kč, což je jen o 200 Kč více, než na co vyjdou nová sluchátka. CMF bude nabízet i set pásku a otočné lunety, ten by měl vyjít na zhruba 500 až 600 korun.