Čím větší, tím lepší. Apple údajně pracuje na 15" iPadu

1
Čím větší, tím lepší. Apple údajně pracuje na 15" iPadu
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • K představení hned tak nedojde
  • V nadcházejícím roce pravděpodobně dorazí dvojice nových iPadů Pro

Podle zdrojů redaktora bloomberg.com, Marka Gurmana, Apple v současnosti pracuje na větším, 15" iPadu, který by měl kromě nejvýkonnějšího procesoru (z portfolia cupertinské společnosti) disponovat rovněž špičkovou fotovýbavou či výkonnou soustavou reproduktorů. Chystaná novinka by tak mohla konkurovat Amazon Echo Show 15 s 15,6" obrazovkou, ten však slouží spíše jako domácí hub.

Jen tak hned se však podle Gurmana obřího iPadu nedočkáme, vývoj by totiž podle něj mohl trvat ještě několik let. V nadcházejícím roce se však údajně můžeme těšit na představení dvojice nových iPadů Pro s miniLED displeji.

Diskuze ke článku
Martin Prokop
Martin Prokop
Zvláštní je po celosvětové deziluzi v pracovníky na volné noze a různé freelancery v souvislosti s CV19. Vsázet na zařízení pro skupinu lidí která je na trhu práce tak ohrožená. Za tím co firmy žádají i přes CV19 miliony dělníků , freelancery v ramci úsporných opatření firmy hází přes palubu a o práci na pláži , kavárně, parku, dopravních prostředcích si mohou nechat zdát. Tedy kdo si to v takovém množství bude kupovat na práci? Protože jinak nevýkonnější apple ARM tam nemá moc význam. Tedy pokud nakonec to nebude tablet ale tablet PC , nebo něco jiného.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze