Chytrý náramek Honor Band 4 zaujme cenou i funkcemi. Sesadí z trůnu Xiaomi Mi Band 3?

6
Chytrý náramek Honor Band 4 zaujme cenou i funkcemi. Sesadí z trůnu Xiaomi Mi Band 3?
  • Chytrý náramek Honor Band 4 se bude prodávat za 1 299 Kč
  • Nabídne voděodolnost do hloubky až 50 metrů a barevný AMOLED displej

Velkolepou evropskou premiéru Honoru 8X na Pražském hradě doprovodilo i neočekávané oznámení nového produktu z portfolia wearables. Jedná se o chytrý náramek s označením Honor Band 4, o kterém jsme vás informovali již v září.

Nejzajímavější oznámenou informací tak byla cena pro evropský a český trh, která činí 1 299 Kč (59 euro). Honor Band 4 toho má hodně co nabídnout – může například fungovat jako dálkový spouštěč při pořizování fotografií a mnozí uživatelé ocení i funkci hledání telefonu. Honor Band 4 je také voděodolný do hloubky až 50 metrů. A samozřejmě nechybí ani klasické funkce, jakými jsou monitoring tepu nebo schopnost sledování a sdílení každodenní tréninkové aktivity.

Zaujala nás rovněž schopnost náramku rozeznat několik plaveckých stylů. Na trhu se tak bude utkávat s konkurencí v podobě Xiaomi Mi Bandu 3. Na pultech obchodů se objeví již v listopadu.

Diskuze ke článku
Janek
no rozhodně nebude konkurovat cenou - mám na ruce Mi band 3 za 25 dolarů
MilanDka
Nevím no, ale druh těsnění 50m neznamená, ze se s tím dá do této hloubky potopit. To by jen náramek křupnul. Vždy bylo 50m max. sprcha nebo zmoknout. 100m tak pro lehké plavání, v žádném případě potápění. 200m - hodinky co snesou i lehké ponory a skákání do vody třeba z veze. 300m určené na potápění. Ale taky nevydrží 300 metru.
Co je to za módu v poslední době takto špatně informovat? A nedělá to jen Váš web.
Evička
Dobrý den chci se zeptat, koupila jsem si chytrý náramek Honor Band 4. Zatím jsem spokojená, akorát mám strach se snima koupat, protože nevím jestli mu nevadí teplá voda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze