Chytré klasiky Garmin VivoMove naživo z CES Asia 2016

Na veletrhu CES Asia 2016 v Šanghaji jsme si právě vyzkoušeli zbrusu nové hodinky Garmin VivoMove, které výrobce představil teprve před pár týdny. Garmin s nimi naskočil na vlnu klasických ručičkových hodinek s přidanými chytrými funkcemi. Jaké jsou nové chytré hodinky naživo? To se dozvíte v našich dojmech přímo ze Šanghaje.

Garmin Vivomove

Nové Garmin VivoMove, o kterých jsme vydali podrobnější preview již minulý týden, vypadají opravdu dobře, i když je na první pohled jasné, že nejde o žádnou exkluzivní záležitost. Každopádně pokud hledáte alternativu k takovým Withings Activité, jsou Garminy přesně to, co jste hledali. Jen jsou rozměrnější a tlustší. Pro milovníky decentních tenkých hodinek nebo ženy se příliš nehodí. Ostatní ale ocení vodotěsnost, tři barevné varianty, dobře čitelný ciferník a do něj vloženou dvojici digitálních indikátorů. Ten vlevo vám ukazuje počet kroků, ten vpravo pak červenou barvou váš fit index nebo náladu – to podle toho, jak dlouho sedíte.

Garmin VivoMove – CES Asia 2016

Hodinky dokáží monitorovat i spánek, senzor tepu ale nemají. Po připojení k iOS nebo Android telefonu pak můžete sledovat veškeré fitness aktivity přehledně v grafech a sdílet je i s komunitou. Výdrž hodinek je až jeden rok aktivního používání. Poté lze baterii vyměnit.

Garmin Vivomove

Nejlevnější variantu s pryžovým páskem koupíte za 3,5 tisíce korun, střední Classic za 4,5 a nejdražší Premium s koženým páskem a nerezovým tělem za 7 tisíc korun. Na trhu jsou už nyní.

Technické parametry Garmin Vivomove Premium

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × ? × 12 mm, 67 g, odolnost: ano
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (20 mm), zapínání: přezka
Displejbez displeje, ?" (? × ? px), tvar: kruhový
Systém?, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?
Dostupnostkvěten 2016, 7 500 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze