Chytré hodinky Vivo Watch 3 mají 8denní výdrž a BlueOS

Chytré hodinky Vivo Watch 3 mají 8denní výdrž a BlueOS
Fotografie: Vivo
  • Nasazen je kruhový 1,43" AMOLED displej s jemným rozlišením
  • Nový systém BlueOS umožňuje instalaci aplikací
  • Vzhled hodinek může do jisté míry ovlivnit typ řemínku

Produktovou nabídku Vivo zpestřilo představením chytrých hodinek Watch 3. Na první pohled se jedná o elegantní a spíše drobnější model, který by měl sednout i na menší zápěstí. Vzhled dokresluje krycí sklíčko displeje, které pozvolna přechází do boků. Jelikož Vivo připravilo jen jedinou velikost hodinek, jsou možnosti vzhledu svázanější a vy máte na výběr různé řemínky. Silikonový navazuje přímo na tělo hodinek, kožený se upevňuje do klasických oček, díky čemuž můžete svůj model lehce odlišit.

Vivo Watch 3

Kruhový displej je typu AMOLED a disponuje 1,43". Kvalitu podtrhuje i jemné rozlišení 466 × 466 pixelů. Pakliže budete hodinky zkoumat zvenku, brzy narazíte na reproduktor a mikrofon, z čehož vyplývá, že bude možné z hodinek i telefonovat. A to buď skrze propojený telefon, případně i samostatně, protože hodinky je možné zakoupit i ve verzi s podporou eSIM.

Pro ovládání slouží nejen plocha dotykového displeje, ale také nerezové otočná korunka na boku, kterou lze nabídky i potvrzovat. Asistuje jí ještě jedno standardní tlačítko o něco níže. Nové chytré hodinky od Viva využívají zcela nový operační systém BlueOS. Výhodou je možnost instalovat doplňkové aplikace z oficiálního obchodu, dále nabízí vlastního hlasového asistenta nebo rozsáhlé možnosti sledování vašeho zdraví včetně měření okysličení krve, tepové frekvence i spánku. V paměti hodinky udrží až 10 různých ciferníků.

Vivo Watch 3

V těle hodinek je poměrně velká baterie s kapacitou 505 mAh a dle očekávání slibuje nadprůměrnou výdrž. Při běžném používání Vivo slibuje 8 dní na nabití. Pokud budete hodinky využívat na maximum, počíteje s nabíjením každé 3 dny.

Vivo Watch 3 se již dají zakoupit na čínském trhu, přičemž cena nejlevnější varianty, což znamená jen Bluetooth a silikonový řemínek, činí v přepočtu zhruba 4 tisíce korun s daní. Na opačném konci cenového spektra je verze s možností eSIM a koženým řemínkem, která vyjde přibližně na 5,5 tisíc korun s daní. Dostupnost na evropských trzích prozatím oznámena nebyla.

Technické parametry Vivo Watch 3

Kompletní specifikace
Konstrukce46,1 × 46,1 × 11,3 mm, 36 g, odolnost: ano
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: ?
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android
Datové funkceBluetooth: 5.2, Wi-Fi: ?, mobilní sítě: ?, NFC: ano
Chipset
PaměťRAM: 64 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ?
Akumulátor505 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze