Chytré hodinky Oppo Watch 2 přináší moderní procesor a až 16denní výdrž

5
Chytré hodinky Oppo Watch 2 přináší moderní procesor a až 16denní výdrž
Fotografie: Oppo
  • Hodinky jsou připraveny ve 42mm a 46mm variantě
  • Osazeny jsou procesorem Snapdragon 4100
  • Vybrané verze zvládají eSIM
  • 42mm verze disponuje 1,75palcovým AMOLED displejem

Oppo dnes představilo chytré hodinky Watch 2 ve dvou velikostních verzích.

Oppo Watch 2

Design je vcelku tradiční a nesnaží se nijak šokovat. Dočkali jsme 46mm varianty s 1,91" panelem a 42mm s 1,75" AMOLED displej s jemností 326 PPI. Ovládání je svěřeno displeji a také dvěma bočním tlačítkům. Uvnitř je nový procesor Snapdragon Wear 4100 a také pomocný procesor Apollo 4s. Právě kombinace dvou procesorů má zajistit velmi slušnou výdrž hodinek na nabití. Výrobce hovoří v případě 46mm verze o 4 dnech aktivního používání. V úsporném režimu výdrž naroste na 16 dní. Uživateli jistě udělá radost podpora velmi rychlého nabíjení VOOC 2.0, kdy pouhých 10 minut nabíjení vystačí na celodenní výdrž.

Oppo Watch 2

Hodinky budou existovat ve variantách s podporou eSIM, což platí pro 46mm i 42mm variantu. Menší verzi pak bude možné pořídit i pouze v Bluetooth variantě. Ve výbavě nepřekvapí klasické senzory schopné monitorovat tepovou frekvenci, okysličení krve či měření spánku. Připravena je stovka sportovních režimů, nechybí GPS a také zvýšená odolnost proti vodě až do 5 ATM, což znamená, že s hodinkami budete moci plavat, ale nikoliv se potápět.

Oppo Watch 2 jsou vybaveny operačním systémem Color OS, avšak hovoříme o verzích pro čínský trh. Stejně na tom byla i první generace hodinek, avšak na globálních trzích disponovala systémem Wear OS. Na konečný vývoj situace kolem prostředí si tak budeme muset počkat. Hodinky startují ve 42mm verzi s Bluetooth na ceně v přepočtu 5 tisíc korun i s daní. Na opačné straně stane 46mm verze s eSIM za přibližně 8 tisíc korun s daní.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Volat to asi neumi. Tak snad to bude mit aspon OS ktere bude umet odpovidat na zpravy a cele je zobrazovat. Kdyz uz to ma tak pekny velky display... jinak kram.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze