Chytré hodinky Motorola Moto 360 už mají svoji cenu

4

Chytré hodinky jsou fenoménem hlavně posledních několika měsíců. Motorola na to se svými hodinkami Moto 360 půjde trochu jinak, už samotným designem hodinek, který se nesnaží hrát na futuristické zařízení, naopak vsází na kulatou klasiku. Až do teď však nebylo vůbec jasné, za jakou cenu se budou hodinky prodávat. Nakonec ale cenovka nepřekvapí.

Nepřehlédněte:

Chytré hodinky jsou zajímavým doplňkem ke špičkovým smartphonům, proto se na ně zaměřují všichni významní výrobci. Motorolu Moto 360 známe již nějaký ten měsíc, tedy alespoň po stránce designu. Zatím však nebylo jasné kdy a hlavně za jakou cenu se začne Moto 360 prodávat. Na důležitých trzích (konkrétně USA) by se měly hodinky začít prodávat již na začátku prázdnin, tedy v červenci, cena by měla být 249 dolarů, tedy něco málo přes 6 000 Kč včetně DPH.

Motorola Moto 360 na oficiálních snímcích

Cenovka se tedy nijak zásadně neliší od konkurence, která se již prodává. Ohledně chytrých hodinek Moto 360 však koluje stále velké množství otazníků, a to především kvůli neznámé funkční výbavě. Jisté je pouze prostředí Android Wear. Jednoznačně pozitivně však hodnotíme líbivý design chytrých hodinek, luxusně působí především spojení kovu a kůže.

Zdroje: pocketnow.com, droid-life.com, moto360.motorola.com

Diskuze ke článku
ree
249$ vychazi na bura + dph a jine veci... vsak sami dobre vite jaky jsou tyhle prepocty z $$ a jak to konci. nehlede na jejich oblibeny prepocet $=€
Radek Vlasák
Radek Vlasák
Ceny jsem se bál, ale tohle je naprosto v pořádku.
mental.disease
"Cenovka se tedy nijak zásadně neliší od konkurence, která se již prodává"
Líši sa, ale štýlom a eleganciou.. Lebo tie "kalkulačky" čo ponúka konkurencia bych si na ruku nedal.
Ak by boli vodotsné s dobrou výdržou môž byť.
dd
cena je ok ak vydrz bude "normalnejsia" nez u ostatnych par dni. uvidime, ale design samozrejme velmi pekny

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze