Chystáme nový mobilenet.cz. Podívejte se

45

V testovacím provozu jsme spustili nový design portálu mobilenet.cz, na kterém souběžně vychází články a další obsah. Podívejte se už nyní, jak bude nový design vypadat a řekněte nám, jak se vám líbí!

Nový mobilenet.cz byl již nasazen do plného provozu. Právě si v něm čtete tento článek :)

Nový mobilenet.cz s inovovaným designem, novým obsahem a funkcemi je za dveřmi. Mnoho změn se odehrálo také v administračním systému na pozadí a my vám tak budeme moci po spuštění nového designu průběžně přinášet nové a zajímavé funkce, které už nyní chystáme. Vy se nyní můžete podívat v předstihu, jak nový design bude vypadat. Navíc nám tím pomůžete otestovat, jak se nový design chová pod zátěží a my budeme moci nastavit všechny parametry tak, aby po přechodu na novou verzi vše proběhlo hladce.

Nový design portálu mobilenet.cz

Web s novým designem bude v testovacím provozu plně funkční a souběžně na něm budou vycházet články a další obsah. Po dobu testovacího provozu však nebudou na novém designu zpřístupněny diskuze a diskuzní fórum. Diskutovat ale samozřejmě můžete na stávajícím, starém designu.

Pokud půjde vše hladce, rádi bychom nový mobilenet.cz spustili začátkem června. U příležitosti spuštění rovněž plánujeme soutěž. Máte se tedy na co těšit.

Jak se vám nový design mobilenet.cz líbí? Narazili jste na nějaký problém? Podělte se s námi o své názory v diskuzi pod článkem.

Diskuze ke článku
Fanda
Moc, moc pěkné :) Těším se :)
Jirka
To vypadá, jako optimalizace, pro prohlížení na šířku :)
skeptik
myslim si ze to je zbytecna snaha, kdyz chce nekdo vedet neco o mobilech, tak jde na mobil.cz nebo mobilmanii.. navic porad ta divna modra a ramecky se zaoblenyma rohama frcely naposled tak pred dvema lety.. palec dolu
freeman
Je to výborné a svieže. Hlavne sa zachovalo grafické rozloženie. Berie grafiku a celkovú farebnú koláž ako značku webu mobilnet.cz

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze