Chystá se HTC Desire 620? První informace a fotografie

3

Střední třída by se zanedlouho mohla dočkat nového přírůstku. HTC zřejmě chystá Desire 620, novinku s pětipalcovým HD displejem či stereo reproduktory.

Kromě řady One, jež patří nejlépe vybaveným kousků, produkuje HTC také řadu Desire, kterou většinou nasazuje do střední třídy. Přesně do tohoto segmentu by měla zamířit údajně chystaná novinka Desire 620. Unikly dokonce poměrně kvalitní fotografie, na kterých je vidět typický design, kombinující řadu One. Poznávacím znamením mohou být čelní stereo reproduktory.

Spekuluje se také o výbavě, které bude vévodit pětipalcový displej s HD rozlišením. V případě procesoru bychom se měli dočkat Snapdragonu 410 a podpoří jej 1 GB RAM. 8 GB úložného prostoru bude možné rozšířit paměťovými kartami. V případě fotoaparátů očekávejme 8 megapixelů na zadní straně a 5 megapixelů na čelní straně. Chybět by neměla ani podpora LTE. Mínusem by mohla být baterie s nepříliš přesvědčivou kapacitou 2 100 mAh. Představení je údajně v plánu na leden 2015 a startovací cena by měla činit 320 dolarů (přibližně 6 500 Kč).

Zdroje: pocketnow.com, webcache.googleusercontent.com

Diskuze ke článku
mynonA
To je totální hrůza, v lednu to bude vůbec totálně mimo. HTC snad neumí udělat použitelný telefon mimo high endu.
proto7
htc, the King of fat bezels and slow cpu's with high prices :D only for dumb heads

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze