HTC A50C: chystaný tabletofon řady Desire se odhaluje

1

HTC má v rukávu další novinku a dle vlastních postojů půjde o dalšího obra. Očekávejte tak 5,5palcový HD displej, podporu dvou SIM karet nebo pětkový Android.

O zcela novém modelu přinesl první informace server upleaks.info. Prozatímní označení chystaného modelu zní HTC A50C, avšak je nasnadě, že novinka zamíří do řady Desire. HTC se soustředí takřka výhradně na velké telefony a ani připravovaný kousek nebude výjimkou. Má být osazen 5,5palcovým HD displejem. Výkon bude obstarávat osmijádrový procesor MediaTek MT6753T společně s 2 GB RAM. Interní úložiště poskytne 16 GB.

TIP! 7palcový tablet od HTC spatřen s čtyřjádrovým procesorem a Dual SIM

V případě prostředí půjde HTC vstříc lepším zítřkům s Androidem 5.0 a nadstavbou Sense 7.0. Mnohým pak jistě přijde vhod podpora dvou SIM karet. U fotoaparátů nás čeká již klasická sestava. Na zadní straně jde o 13megapixelový snímač, zatímco nad displejem je schována 5megapixelová kamerka. Více informací v tuto chvíli není známo, stejně tak ani přibližné datum představení.

Zdroje: upleaks.info

Diskuze ke článku
Miroslav Maršál
Miroslav Maršál
Myslím, že pokud to nebude jen pro Asii (dle procesoru), tak to stejně zabijí cenou. Protože jakožto "prémiová" značka nepůjdou pod svojí úroveň - ať všichni žasnou, no ne? :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze