Modely HTC Desire 10 se údajně představí 20. září (2× aktualizováno)

12

Tchajwanský výrobce HTC neprožívá lehké období. Jeho chytrým telefonům se vůbec nedaří a co hůř, má jich aktuálně v nabídce poměrně málo. Reputaci se alespoň trochu pokusí vylepšit údajně chystaný model Desire 10, u nějž již známe také jeho podobu a částečně i výbavu.

Aktualizováno 1. 9. 2016

Pokud jste fanoušky telefonů HTC, zapište si do kalendářů datum 20. září 2016. Na tento den totiž výrobce začíná lákat a zřejmě se dočkáme představení hned několika modelů řady Desire. Vůbec nejlepším má být model Desire 10 Pro s 5,1palcovým Quad HD displejem, procesorem Snapdragon 820 či 4GB operační pamětí. Interní úložiště má pojmout 32GB a spekuluje se o nasazení Androidu 7.0 Nougat. Hlavní fotoaparát má mít 12megapixelové rozlišení, zatímco čelní kamerka pořídí 5megapixelové snímky. Druhou novinkou má být Desire 10 Lifestyle, který zapadne do nižší střední třídy s 5palcovým HD displejem a procesorem Snapdragon 4xx.

Aktualizováno 15. 8. 2016

Měsíc staré zvěsti o chystaném HTC Desire 10 (ve hře jsou také varianty Desire 10 Pro a Desire 10 Lifestyle) začínají dostávat reálnější obrysy. Evan Blass vypustil do světa oficiální fotografie ve vysoké kvalitě, ze kterých známe dvě barevné varianty – bílou a černou. Spatřit můžeme také 5,5palcový displej s HD rozlišením. Mnohým udělá radost umístění tlačítek do prostoru pod displejem. V případě verze Desire 10 Lifestyle bychom se pod kapotou měli dočkat procesoru od Qualcommu a 3GB operační paměti. Pro vaše data bude připraveno 32 GB. Existovat má nicméně také varianta s menšími paměťmi.

HTC Desire 10 Pro
HTC Desire 10 Pro

Fotoaparát by měl nabídnout 13megapixelové rozlišení s dvojitou přisvětlovací LED diodou. Čelní kamerka si vystačí s 5 megapixely. Dostane se též na čtečku otisků prstů, kterou však HTC umístí na rozdíl od modelu 10 na zadní stranu. K představení novinek řady Desire by mělo dojít během září. Stále je tak ve hře možnost, že bychom se s nimi mohli setkat na berlínském veletrhu IFA 2016.

HTC Desire 10 Pro
HTC Desire 10 Pro

Původní informace z 11. 7. 2016

HTC

HTC v letošním roce představilo už několik telefonů. Vzpomeňme na modely Desire 530, Desire 830, Desire 628 nebo vlajkový model 10. Ani jeden se však stále oficiálně nedostal na český trh, což je nejvíce zarážející v případě vlajkové lodi. Tento nelichotivý stav výrobci rozhodně nepomáhá. Přesto nadále pracuje na novinkách. Známý únikář Evan Blass vypustil informaci o údajně chystaném modelu Desire 10. Zdá se tak, že se HTC pokusí vytěžit více z označení „Deset“.

TIP! Recenze HTC 10 – Snaha se vyplatila, patří k nejlepším

O novince bohužel nejsou známé téměř žádné podrobnosti. Spekuluje se pouze o fotoaparátu, jenž by měl být podobný tomu v modelu 10. Očekávejme dvoudiodový LED blesk a laserové ostření. Premiéru by si HTC Desire 10 mohlo odbýt na zářijovém veletrhu IFA 2016, který se tradičně koná v Berlíně.

Zdroje: twitter.com, fonearena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Míša
V tý firmě musí být snad válečný stav, takovej chaos se nedá ani lépe chápat. Já jsem doufal před půl rokem v X9, která působila dobře, nepřišla, méně lukrativní následník 830 a také nic. Přitom bych byl prvního modelu již užíval, ale když nedostávám šanci, pořídím Mačkatel od VDF
Lewis
Tak já jim přeji hodně štěstí myslím že jsou o hodně zajímavější než ta cina co všichni tak propagují.
London
Som velky fanusik HTC. 10ku je radost drzat v rukach. Tak precizne spracovany fon nema mozno ani Samsung. Ale je pravda ze HTC vobec nezvlada marketing. V londyne ked vojdem do obchodu vidim 3 stojany Samsung Apple a Huawei. HTC musim hladat. A skoro vsade su len makety. Nie je mozne osahat 10ku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze